MR Muscle - 5 in 1 keukenreiniger 500ml

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van MR Muscle - 5 in 1 keukenreiniger 500ml

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

MR Muscle 5 in 1 keukenreiniger. Voor de perfect schone keuken.

  Je ontvangt 1 Punt voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

MR Muscle - 5 in 1 keukenreiniger 500ml

De krachtige Mister Muscle 5 in 1 keukenreiniger. Deze keukenreiniger is speciaal ontwikkeld om het vet in uw keuken aan te pakken en verwijdert vuil en vlekken snel en met resultaat. Zo heeft u in een handomdraai een schone keuken en alles ruikt weer fris als tevoren. Aangevult met de heerlijke frisse lucht van Citrus.

Mr Muscle Keukenreiniger is geschikt voor alle oppervlakken in de keuken zoals het fornuis, de gootsteen, tegeltjes en het aanrecht. Mr Muscle 5 in 1 Keukenreiniger is speciaal gemaakt om het vet in uw keuken te verwijderen. Het verwijdert vuil en vlekken snel en met resultaat.

Hoe te gebruiken?

Draai de spuitmond in de ON-positie. Spuit het product direct op de afgekoelde ondergrond door de pomphendel een paar keer helemaal in te knijpen. Neem af met een vochtige doek. Laat het product 30 seconden inwerken om de hardnekkige vlekken extra goede aan te pakken. Draai de spuitmond als u klaar bent met schoonmaken weer in de OFF-positie en berg de fles goed op.

Toepassing:

Vermijd langdurig contact met hout, emaille, aluminium, geverfde, gelakte en zachte, poreuze oppervlakken. Niet gebruiken op vergulde aansluitingen. Zie de gebruiksaanwijzing als u niet zeker weet of u het product wel kunt gebruiken voor de gewenste toepassing. Lees voor gebruik altijd eerst het etiket op de fles voor informatie.

Voorzorg:

Uit veiligheid, alleen gebruiken overeenkomstig met het doel en de gebruiksaanwijzing van het product. Buiten bereik van kinderen bewaren en bij aanraking met de ogen meteen met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Spuitnevel niet inademen en uitsluitend op goed geventileerde plaatsten gebruiken. Zoals bij elk schoonmaakproduct, langdurig contact met de huid vermijden. Handen wassen en goed afdrogen na gebruik!

Inhoud: 500ml

Merk Mr Muscle
Voorraad Op voorraad
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend