Epilators & Accesoires

Sorteer 7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Epilators & Accesoires

Epilators en Accessoires

De beste epilators en accessoires koop je hier bij voordeeldrogisterij! Wij hebben een ruim assortiment aan epilators en accessoires, waaronder topmerken zoals Braun en Philips. Wij hebben ook pincetten die ook handig zijn voor gebruik bijvoorbeeld als je op vakantie gaat dan heb je er voor de zekerheid eentje bij je! 
Wat is epileren? 
Epileren is een van de populairste technieken om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Als je je eigen haar te veel vindt worden of het niet mooi vindt, kies je er voor om dat te verwijderen. Epileren wordt vooral bij de wenkbrauwen gedaan om te voorkomen dat je een unibrow krijgt. Het kan veel goeds doen voor je gezicht en geeft je gezicht een positieve uitdrukking. Wanneer je het zelf epileert kan je je wenkbrauwen in de vorm brengen als jij dat wilt. Het belangrijkste voordeel van epileren is dat de haartjes bij epileren veel langer wegblijven. Dit komt omdat je de haartjes met wortel en al verwijdert, terwijl je bij scheren slechts het zichtbare gedeelte van de haartjes verwijdert. De haartjes blijven gemiddeld 3 weken weg als je ze geëpileerd hebt. Terwijl je bij scheren vaak na een dag alweer stoppels hebt. Conclusie: Door te epileren hoef je minder vaak je lichaamshaar te onderhouden.

Bekijk hieronder de beste merken binnen het assortiment van Voordeeldrogisterij als het gaat om epileren!

Braun Silk-épil epilators

Met een Braun epilator verwijder je ongewenste haargroei op je benen, bikinilijn, oksels en het gezicht. Braun heeft verschillende productlijnen waaronder de Braun Silk Epil 9 en de Silk Epil 7. Het epileerapparaat of epilady van Braun wordt geleverd met verschillende opzetstukken voor bijvoorbeeld je gezicht of gevoelige zones. De Braun wet and dry epilator wordt onder de douche of in bad gebruikt en is waterdicht.

Onze aanraders?

De Braun Silk-epil 1 epilator is het ideale voorbeeld van een complete ontharing. Het systeem met 20 pincetjes zorgt ervoor dat de kortste haartjes vanaf de wortel worden verwijderd. Deze epilator zorgt voor een snelle ontharing voor een geweldig gladde huid, tot wel 4 weken lang.

De nieuwe Braun Silk-épil 9 MicroGrip-pincet technologie zorgt ervoor dat u erg precies epileert. Door de bredere, langere en diepere pincetten worden zelfs de kortste haartjes (tot 0,5 mm) verwijdert. Op deze manier hoef je nooit meer te wachten tot je lichaamshaar lang genoeg is om het te waxen.

• Het perfecte voorbeeld van een eenvoudige ontharing.
• Krijg tot 4 weken lang een huid zonder haar.
• Een gevoelige reinigingsborstel voor het gezicht voor een zachte reiniging.
• De eerste epilator met een reinigende en huidverstevigende werking.
• Vergeleken met wax, verwijdert de epilator zelfs haren die 4x zo kort zijn.
• Een Micro Vibratie-verstevigingshoek voor een zichtbaar verbeterde huid uitstraling.
• De micro vibratie-kop werkt samen met een serum of crème zodat de huid verstevigd wordt. 
• Wordt geleverd met een mooie opbergdoos waar je je apparaatknoppen en borstels in kwijt kan.
• Werkt beter dan het handmatig aanbrengen van je verzorgingsproduct.
• Verwijdert onzuiverheden.
• Ideaal voor de gevoelige huid. 
• Kan continu worden gebruikt omdat deze aan een bedrading zit.