Tongreinigers

Sorteer 1 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 1 producten

Van hoog naar laag sorteren

Tongreinigers

Tongreiniger kopen bij Voordeeldrogisterij

Dagelijks flossen en tanden poetsen is niet alleen voldoende voor een frisse adem. Met de tongreinigers van Voordeeldrogisterij.nl schraap je ook alle bacteriën weg. Ook geeft het een beter smaakgevoel en een betere immuniteit. Tongreinigers zijn een effectieve oplossing voor het schoonmaken van uw tong. Daarnaast krijgt u door het gebruik van de tongschraper en de mondspray ook een frisse adem. 

Slechte adem

Last van een slechte adem? Doordat er aanslag en bacteriën op je tong zitten kan dit ontstaan. Wat zijn nou de oorzaken?

-          Voeding, roken en drank

-          Ontstoken tand of tandvlees

-          Bacteriën

Philips Sonicare TongCare+ - HX8071/10 - Tongschraper en mondspray 

De Philips Sonicare TongCare+ doodt 99 procent van de bacteriën op de tong die een slechte adem veroorzaken. Hiermee is de tongcare+ in combinatie met de speciale breatch tongspray een effectieve oplossing voor een frisse adem. De 240 rubberen micronoppen op de borstelkop van de sonicare zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van het zachte en poreuze tongoppervlak. De zogenaamde micronoppen passen zich aan het poreuze oppervlak van de tong aan en verwijderen zo de voornaamste veroorzakers van een slechte adem. De antibacteriële tongspray helpt daar nog eens extra bij en zorgt voor een frisse mint smaak in uw mond. 

Hoe gebruikt u een tongschraper?

Steek u tong zo ver mogelijk uit uw mond en plaats de tongschraper zo ver mogelijk naar achter. Druk uw tong plat en zorgt dat de tongschraper goed contact maakt met uw tong. Trek de tongschraper naar voren in uw mond. Maak daarna de schraper goed schoon onder stromend water. Herhaal dit ongeveer 5 keer. Spoel daarna uw mond goed na met water en gebruik de bijbehorende spray.

Mondspray

Met een mondspray krijg je een extra frisse adem. De spray zorgt ervoor dat de bacteriën verdwijnen en het laat een frisse mint smaak achter in uw mond.

De unieke combinatie van ingrediënten in de Philips Sonicare BreathRx-tongspray doodt klinisch bacteriën die een slechte adem veroorzaken en neutraliseert de geur. De formule die de mondspray bevat bedekt de tong en houdt deze gesmeerd voor een zachte reiniging. De mint smaak zorgt ervoor dat uw mond weer fris en schoon voelt.

Aanbieding tongschraper

Voor maar €22,95 heeft u al de ideale schraper vond een frisse en schone mond. Bestel hem nu op Voordeeldrogisterij.nl voor een stuntprijs! Nergens anders is die goedkoper te vinden dan bij ons!