Polijstpasta

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Polijstpasta

Witte tanden krijg je met de polijstpasta van Voordeeldrogisterij.nl

Drink je veel koffie of wijn? Of rook je veel? Zijn je tanden verkleurd en wil je jouw originele kleur tanden terugkrijgen? Tijdens een tandartsbezoek kun je jouw tanden laten polijsten, maar je kunt nu zelf je tanden polijsten met de polijstpasta van Voordeeldrogisterij.nl. Met de polijstpasta/polijst set van Voordeeldrogisterij krijg je weer stralende witte tanden.

Een polijst set in de aanbieding bij Voordeeldrogisterij.nl

Bij ons is de polijstpasta altijd in de aanbieding. Wij verkopen het polijst set altijd voor de allerbeste prijs! In ons assortiment hebben we een polijst set. Bij het polijst set zit een apparaat die ervoor zorgt dat je geen tandplak krijgt.

Het polijst set is van het merk SuperWhite en is afgeprijsd van €29,95 naar €17,50. Je bespaard daarmee meer dan €10!

Krijg op een natuurlijke manier wittere tanden met de polijstpasta van Voordeeldrogisterij.nl

SuperWhite Original Blanchi-Dent - Tanden Polijster

De SuperWhite Original Blanchi-Dent Tanden Polijster maakt het verwijderen van vlekken als gevolg van tijdelijke verkleuringen gemakkelijker. Bij tijdelijke verkleuringen zijn de oorzaken vaak tabak, koffie, thee. Door het gebruik van dit apparaat voorkom je vorming van tandplak. Doordat het apparaatje een roterend eindstuk heeft kun je makkelijk de polijstpasta aanbrengen. Blijf wel gewoon uw tanden poetsen. Door dit tanden polijst set worden je tanden weer mooi van kleur.

Voor de Tanden Polijster hebben we ook navulling. De SuperWhite Original Blanchi-Dent zijn opzetkopjes voor de Tanden Polijster.

SuperWhite zorgt ervoor dat jij op een natuurlijke manier weer stralende witte tanden krijgt.

Adore - Polar White Tandenbleker

In ons assortiment zitten nog veel meer producten die je tanden witter maken. Want zeg nou zelf, iedereen wilt mooie witte tanden. Ook de Adore – Polar White Tandenbleker helpt om mooie witte tanden te krijgen. Het is een makkelijke manier om je tanden te bleken en te reinigen. Tandplak wordt verwijderd dankzij de ronddraaiende kop en daardoor krijgen je tanden een witter effect.

Kunstgebit

Een gebit dat niet helemaal goed past, kan losraken of glijden. Dat kan zorgen voor problemen met eten. Ook kan het voedsel onder de rand van het kunstgebit komen. Dat is natuurlijk heel onprettig, maar het kan ook nare luchtjes veroorzaken. Praten met een los kunstgebit is ook lastig en zorgt ervoor dat je minder goed verstaanbaar bent.

Voor de mensen met een kunstgebit heeft Voordeeldrogisterij daarom ook producten om je kunstgebit goed te verzorgen. Voor mensen met een kunstgebit hebben we van verschillende merken kleefpasta. Kleefpasta zorgt ervoor dat je kunstgebit beter vast komt te zitten. In ons assortiment zitten veel verschillende kleefpasta’s, hierdoor is er altijd een kleefpasta die bij jou past. Van de volgende merken hebben we kleefpasta’s.

-          Kukident

-          Fixodent

-          Ecosym

-          Corega

De kleefpasta’s zijn altijd in de aanbieding waardoor je nooit teveel betaald! Zo is de kleefpasta van het merk Kukident afgeprijsd van €5,95 naar €2,79. Zo bespaar je meer dan 50%!

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je ook een tanden polijst set? Bij ons is de tanden polijst set altijd in de aanbieding. Ook de kleefpasta’s verkopen we altijd voor een zéér voordelige prijs.