L'Oreal Men Expert

Sorteer 9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 9 producten

Van hoog naar laag sorteren

L'Oreal Men Expert

L’Oreal is een groot verzorgingsmerk zowel voor de man als voor de vrouw. Je hebt verschillende soorten producten zoals de gezichtscrème of producten voor in het haar. Maar waar helpt dit mee? De gezichtscrème wordt vooral gebruikt om pukkels of andere beschadigingen in het gezicht weg te werken. De L’Oreal serie expert is speciaal voor de mannen die dus gezichtscrème willen gebruiken. 

Geschiedenis L’Oreal

In 1909 begon Eugène Paul Louis Schueller, een Franse chemicus, met de ontwikkeling van kleurspoelingen voor het haar. De producten werden in eigen locaties gemaakt en verkocht aan kapperszaken in Parijs. Op 31 juli 1919 liet hij zijn bedrijf registreren, Société Française de Teintures Inoffensives pour Cheveux, maar later werd de naam gewijzigd in L'Oréal. In 1995 versterkte L'Oréal haar positie in de Verenigde Staten met de overname van Maybelline. Tot vandaag de dag is L’Oreal nog steeds één van de grootste make-up aanbieders ter wereld.

Serie expert L’Oreal 

L'Oréal Paris is een verzorgingsmerk voor je huid voor de moderne vrouw en man. De L’Oreal zelf biedt een groot assortiment aan zoals L’Oreal serie expert. L’Oreal serie expert verschilt van product, zo gaan ze van de gezichtscrème tot de mooiste kleuren nagellak. De serie expert van L’Oreal heeft dit allemaal en is dus 1 van de best lopende lijnen van het merk zelf. De serie expert L’Oreal heeft altijd wel iets wat u nodig heeft. De serie experts L’Oreal heeft ook veel testen gedaan met wetenschappers om het allerbeste eruit te halen. L’oreal serie experts heeft zich vooral gericht op de huidverzorgingsproducten. De serie expert L’Oreal ontwikkeld voor alle huidtypes. L’Oreal serie expert zet ook verschillende trends op het gebied van de haarverzorging en styling. 

Ons aanbod

Bij Voordeeldrogisterij verkopen we meerdere producten van de serie expert L’Oreal. Producten zoals hydraterende crème, aftershave, deosticks en meer. Kortom, voor een man is er bij Voordeeldrogisterij altijd wel een passend product van de serie expert L’Oreal te vinden.