Blonde Haarverf

Sorteer 8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Blonde haarverf  

Als u niet tevreden bent met uw eigen haarkleur of dat u gewoon een keer wat nieuws wilt dan kunt u het natuurlijk makkelijk verven dit kan ik allerlei verschillende kleuren zoals: Bruin, Blond, Rood, Zwart en allerlei specifieke kleuren zoals Kastanje, Kersenrood en nog veel meer kleuren, hieronder gaan we het hebben over haarverf blond: .

Je hebt in blond zoveel verschillende tinten dat je echt goed er over moet nadenken of je dit wel wilt. Daarom heeft Voordeeldrogisterij verschillende Producten om je aan een goed passende blonde kleur te helpen. Het maakt niet uit of je nou opzoek bent naar de laatste trends van blonde haarverf, De haarverf blond wordt altijd nog gebruikt. Er zijn natuurlijk veel soorten zoals, platinablond of asblond. Het is en blijft natuurlijk blonde haarverf. de Voordeeldrogisterij biedt voor elk gewenst resultaat een product! 

Ben jij nog aan het uitzoeken welke haarverf precies past bij jou haar ? Kies dan de haarverf van Voordeeldrogisterij. De blonde haarverf is heel zacht voor je haar, geeft het glans, volume en verzorging, waardoor de kleur veel langer mooi blijft. De kleur haarverf blond is heel erg populair om deze redenen.

De haarverf blond is natuurlijk een haarverf dus er zitten chemische stoffen in. Dit komt omdat sommige producten gebruikt moeten worden om de beste glans te krijgen. Daarom doen we ons best om het zo puur mogelijk te krijgen. De haarverf blond is een gezond product. De haarverf is zonder ammonia, ppd, parabenen, sls en resorcinol en dus veel beter voor gezond haar.  De blonde haarverf heeft een perfecte grijsdekking, dit komt door alle producten die er in zitten en omdat we het zo natuurlijk mogelijk houden. 

Hier een voorbeeld uit ons assortiment: 

Schwarzkopf Blonde Haarkleuring - Extreme opheldering L1+ 

Met de Schwarzkopf Blonde Haarkleuring - Extreme Opheldering L1+ kan je het haar tot 8 keer ophelderen! De verbeterde formule bevat unieke olien die zorgen voor soepel, zacht een perfect uitziend haar. Geschikt voor medium blond en lichtbruin haar. Gebruik bij lang haar 2 pakjes.