Miss Pouty Lip Plumper - Suction Cup Set

Van € 52,73

Special Price € 39,95

24% korting

OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

Miss Pouty Lip Enhancing - Suction Cup complete set is een lipvergrotings hulpmiddel die helpt de liplijn te verbeteren en volle lippen creeert. Bij deze set heb je altijd een passend model, want maat S, M en L zit in deze lipvergrotingsset.

  Als u dit product koopt dan krijgt u 39 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Miss Pouty Lip Plumper - Suction Cup Set

De Miss Pouty Lip Enchancing zijn bedoeld om u te helpen met uw liplijn makeup. Het zijn lipvergrotings hulpmiddelen wat aan uw lippen natuurlijke volheid zal toevoegen. Uw lippen zullen er voller en mooier uitzien!

Wij bieden u 3 soorten Suction Cups aan Small, Medium en Large. Bij elke maat ziet u andere soorten effecten! 

De Miss Pouty Suction Cup Small kunt u het beste gebruiken als u zeer specifieke gebieden van uw lippen wilt vergroten. Vanwege de grootte, kunt u niet uw gehele mond tegelijk doen. Het pluspunt is dat u echt kunt richten op bepaalde gebieden om zo vorm te geven aan uw lippen.

En de Miss Pouty Suction Cup Medium is het meest geschikt voor kleinere, algehele mond maten en zeer dunne lippen.

En als laatst bieden wij de Miss Pouty Suction Cup Large aan dit is de enige ronde en grootste van alle drie. Het is te gebruiken als u een grotere mond gebied en/of vollere lippen heeft in het algemeen. De afmeting en vorm omvat zowel de bovenste en onderste lippen tegelijkertijd. 

Instructies Suction Cup:

Stap 1: Voordat u gaat beginnen maakt u de Miss Pouty Suction Cup schoon met milde zeep en water. Wat wij aanbevelen is om uw lippen en h gebied eromheen licht te schrubben met een zacht washandje voor het bereiken van een vollere lip.

Stap 2: Daarna maakt u het gebied rond de mond vochtig met water of een moisturizer. Een moisturizer is een speciale vochtinbrengende crème, ideaal voor een hele droge huid. Het vochtig maken is niet noodzakelijk, maar kan helpen om de zuigkracht te versterken, wat zal zorgen voor een beter resultaat.

Stap 3: Plaats de Miss Pouty Suction Cup over u mond en lippen, houdt deze lichtjes op de plaats en begin met het zuigen van korte rookwolken van lucht uit de Suction Cup. Ga door tot je een stevige zuigkracht hebt en de Suction Cup de zuiging vasthoudt, natuurlijk moet het wel comfortabel voelen rond u mond.

Stap 4: Laat u lippen ontspannen in de Suction Cup, dit is belangrijk. U moet een zacht trekkend gevoel hebben. Hoelang u de fullips op uw lippen moet houden, zal verschillen per persoon, start ongeveer met 15-30 seconden. Breek de zuigkracht af met uw vinger. Herhaal deze stappen tot de gewenste volheid is bereikt. Het duurt soms even om het maximale effect te bereiken. Hoe vaker u het zal gaan gebruiken, hoe beter en langer het resultaat zal zijn. U hoeft niet hard te zuigen, want het moet geen pijn klachten veroorzaken.
De zuigkracht moet stevig genoeg zijn dat u uw lippen voelt trekken in de Suction Cup, dan laat u ze ontspannen. Als u zuigkracht verliest, herhaal stap 3 om opnieuw de zuigkracht vast te zetten. U kunt af en toe controleren hoe het gaat.

Let op: door te oefenen, zult u echter zelf achter komen hoe lang het nodig is om de Suction Cup op zijn plaats te houden om het maximale resultaat te bereiken en de volheid langer vast te houden. Bij eerste gebruik, als u een lijn rond uw lippen krijgt, druk onmiddellijk met een kloppende beweging zacht en direct op de lijn om het te laten weggaan. Om dit te voorkomen, gebruik minder zuigkracht.

Stap 5: Na het gebruik van de Suction Cup, brengt u uw lip makeup aan zoals gewoonlijk. Lipliners, volume lipstick/gloss of lip moisturizer kunnen helpen om de volheid langer vast te houden.

Goede hydratatie is erg belangrijk na het gebruik. 

Inhoud: Miss Pouty Lip Enhancing - Suction Cup Set Voor Vollere Lippen

Artikelnummer 5060401353360-S-M-L-bundel
Merk Miss Pouty
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info