Miss Pouty Lip Plumper / Enhancer - Suction Cup Large Voor Vollere Lippen

€ 14,95
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
  • Grotere aantallen nodig?

Miss Pouty Lip Enhancing - Suction Cup Large is een lipvergrotings hulpmiddel die helpt de liplijn te verbeteren en volle lippen creeert.


 

  Je ontvangt 14 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Miss Pouty Lip  Plumper / Enhancer - Suction Cup Large  Voor Vollere Lippen

De Miss Pouty Suction Cup Large helpt u om uw liplijn te verbeteren. Het is een lipsvergrotings hulpmiddel dat natuurlijke volheid toevoegd aan uw lippen. Uw lippen zullen er voller en mooier uitzien! 

Miss Pouty Suction Cup Large is te gebruiken als u in het algemeen een groter mond gebied en/of vollere lippen heeft.

Vanwege de afmeting en vorm omvat het zowel de bovenste en onderste lippen tegelijk.

Instructies Suction Cup:

Stap 1: Voordat u gaat beginnen maakt u de Miss Pouty Suction Cup schoon met milde zeep en water. Wat wij u aanbevelen is om uw lippen en het gebied eromheen licht te schrubben met een zacht washandje voor het bereiken van een vollere lip.

Stap 2: Daarna maakt u het gebied rond de mond vochtig met water of een moisturizer. Een moisturizer is een speciale vochtinbrengende crème, ideaal voor een hele droge huid. Het vochtig maken is niet noodzakelijk, maar kan helpen om de zuigkracht te versterken, wat zal zorgen voor een beter resultaat.

Stap 3: Plaats de Miss Pouty Suction Cup over u mond en lippen, houdt deze lichtjes op de plaats en begin met het zuigen van korte rookwolken van lucht uit de Suction Cup. Ga door tot je een stevige zuigkracht hebt en de Suction Cup de zuiging vasthoudt, natuurlijk moet het wel comfortabel voelen rond u mond.

Stap 4: Laat u lippen ontspannen in de Suction Cup, dit is belangrijk. U moet een zacht trekkend gevoel hebben. Hoelang u de fullips op uw lippen moet houden, zal verschillen per persoon, start ongeveer met 15-30 seconden. Breek de zuigkracht af met uw vinger. Herhaal deze stappen tot de gewenste volheid is bereikt. Het duurt soms even om het maximale effect te bereiken. Hoe vaker u het zal gaan gebruiken, hoe beter en langer het resultaat zal zijn. U hoeft niet hard te zuigen, want het moet geen pijn klachten veroorzaken.
De zuigkracht moet stevig genoeg zijn dat u uw lippen voelt trekken in de Suction Cup, dan laat u ze ontspannen. Als u zuigkracht verliest, herhaal stap 3 om opnieuw de zuigkracht vast te zetten. U kunt af en toe controleren hoe het gaat.

Let op: door te oefenen, zult u echter zelf achter komen hoe lang het nodig is om de Suction Cup op zijn plaats te houden om het maximale resultaat te bereiken en de volheid langer vast te houden. Bij eerste gebruik, als u een lijn rond uw lippen krijgt, druk onmiddellijk met een kloppende beweging zacht en direct op de lijn om het te laten weggaan. Om dit te voorkomen, gebruik minder zuigkracht.

Stap 5: Na het gebruik van de Suction Cup, brengt u uw lip makeup aan zoals gewoonlijk. Lipliners, volume lipstick/gloss of lip moisturizer kunnen helpen om de volheid langer vast te houden.

Een goede hydratatie is erg belangrijk na het gebruik!

Inhoud: Miss Pouty Lip Enhancing - Suction Cup Large Voor Vollere Lippen

Artikelnummer 5060401353360-L
Merk Miss Pouty
Levertijd * Op werkdagen voor 21:00 besteld = vandaag verzonden
Verzendkosten € 5,49 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend