Millet Kussen 60 x 70 cm

gratis verzending

Van € 87,67

Special Price € 65,92

25% korting

OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
  Als u dit product koopt dan krijgt u 65 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Millet Anti-snurk Kussen 60 x 70 cm

Productbeschrijving

Waarom een milletkussen?

De 5 voordelen van een Milletkussen:
- Het kussen is zeer flexibel en past zich volledig aan de vorm van hoofd en nek aan. Het resultaat is een optimale ondersteuning in elke lighouding.
- Het kussen zorgt voor een juiste ondersteuning van de nekwervels. Belangrijk voor een diepe, rustige slaap.
- Het kussen laat de lucht optimaal circuleren. Het kussen voelt daardoor koeler aan. De combinatie van een koel hoofd en warme voeten is de gezondste toestand van het lichaam. Een frisse en ontspannen nachtrust kan uw lichaam dus optimaal en gezond houden. Ook tijdens de nacht.
- Het kussen absorbeert vocht. Ieder mens transpireert in zijn slaap. De milletvulling zorgt ervoor dat het opgenomen vocht snel aan de omliggende ruimte wordt afgegeven.
- Het Millet of pluimgierst wordt verbouwd op een biologisch verantwoorde manier, zonder gebruik van chemicaliën of bestrijdingsmiddelen. Een echt natuurproduct derhalve.
 
Gebruiksaanwijzing
In de eerste plaats adviseren wij u om een kussensloop te gebruiken. De kussensloop kunt eenvoudig wassen. Wanneer u het kussen zelf wilt wassen moet u eerst de vulling eruit halen. De milletvulling mag namelijk niet worden!
 
Op uw rug slapen
Maak met uw vuist een kuiltje in het kussen. Laat dan uw hoofd op het kussen rusten. Beweeg uw hoofd zachtjes heen en weer. Op die manier gaat het millet vanzelf op de plaats zitten waar u ondersteuning nodig heeft.
 
Op uw zij slapen
Ga eerst in een comfortabele houding liggen. Maak met uw vuist een kuiltje in het kussen. Laat dan uw hoofd op het kussen rusten. Beweeg uw hoofd zachtjes heen en weer, zodat het millet zich aanpast aan uw houding. Ook de ruimte tussen uw hoofd en schouders moeten voldoende ondersteuning krijgen.
 
Even wennen
Uw lichaam is een bepaalde houding van uw hoofd en nek gewend, ook al was die houding niet optimaal. Het is dus logisch dat u even moet wennen aan uw nieuwe kussen.
 
Formaat
Het milletkussen heeft een ruime afmeting, zodat het voor voldoende steun kan zorgen, ook voor uw halswervels. De afmeting van uw kussen:
 
Een goede nachtrust
Het milletkussen helpt u genieten van een optimale nachtrust. Daarnaast hebben wij nog enkele tips voor u om goed te slapen:
- Gebruik natuurlijke materialen, zowel voor uw beddengoed als nachtkleding. Bijvoorbeeld linnen of katoen. Vermijd synthetische stoffen.
- Enkele uren voor u gaat slapen niet meer eten of drinken. Gebruik zeker geen cafeïne (koffie, cola). Alcohol drinken maakt in het begin wel slaperig, maar u wordt er later in de nacht onrustig van.
- Zorg voor een koele slaapruimte.
- Wordt u ’s nachts wel eens wakker omdat u iets vergeten bent of de dag erna ergens aan moet denken?
Leg papier en pen bij uw bed, zodat u het kunt opschrijven. Dan kunt u direct weer rustig gaan slapen.
- Lees een boek waarbij uw concentratie gevraagd wordt. Vermijd spannende boeken.
- Doe enkele ontspanningsoefeningen voor u gaat slapen. Volg hiervoor bijvoorbeeld enkele yogalessen of koop een boek over dit onderwerp.
 
Extra: kruidenkussentje
Als extra bijzonderheid is een zakje op de kussens genaaid waarin Marco Polo’s unieke kruidenkussentje past. Dit kruidenkussen kan tijdens de slaap uw luchtwegen verzorgen.
 
Kortom: Een Milletkussen kan er voor zorgen dat u comfortabeler slaapt en uitgerust begint aan een nieuwe dag!

Artikelnummer 4033456008739
Merk Millet
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info