Microlife BPW100 Bloeddrukmeter

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Microlife BPW100 Bloeddrukmeter

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
Betrouwbare polsbloeddrukmeter van Microlife. De Bloeddrukmeters van Microlife staan bekend om de nauwkeurigheid en wordt veel in de professionele ziekenzorg gebruikt.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 42 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Microlife BPW100 Bloeddrukmeter

Betrouwbare polsbloeddrukmeter

Deze bloeddrukmeter van Microlife meet aan de pols en is uitgevoerd met maar liefst 200 geheugenposities. U kunt dus tot 200 metingen uw eerder gemeten waarden terugkijken. De bloeddrukmeter meet niet alleen uw boven- en onderdruk, maar ook uw hartslag. Op het moment dat er mogelijk sprake is van een hartritmestoornis dan verschijnt er een melding op het display van de bloeddrukmeter. U hoeft zich overigens niet direct zorgen te maken wanneer deze melding verschijnt. Echter wanneer u vaker een melding krijgt dat er mogelijk sprake is van aritmie, dan is het raadzaam om een arts te raadplegen. 

Uitstekende BHS kwaliteitsvalidatie

De Microlife BPW 100 is klinisch gevalideerd. Wanneer een bloeddrukmeter klinisch gevalideerd is, betekent dit dat de meetresultaten die ermee gedaan worden accuraat en betrouwbaar zijn. De Britisch Hypertension Society (BHS) heeft hiervoor een protocol opgesteld dat de kwaliteit van bloeddrukmeters aanduidt. De Microlife BPW 100 heeft de hoogste waardering ontvangen aan de hand van deze uitgebreide kwaliteitstest, namelijk een A/A waardering. Met deze polsbloedrukmeter bent u dan ook te allen tijde verzekerd van een correct gemeten bovendruk, onderdruk en hartslag. 

Belangrijkste eigenschappen bloeddrukmeter

Deze polsbloeddrukmeter is eenvoudig in het gebruik dankzij de eenknopsbediening. De meter heeft een groot display zodat u gemakkelijk uw gemeten waardes kunt aflezen. Hieronder staan voor u de belangrijkste eigenschappen op een rijtje.

  • 200 geheugenposities
  • Met hartslagweergave
  • Herkenning hartritmestoornissen
  • Met tijd- en datumweergave
  • A/A waardering

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

Artikelnummer 4719003330163
Merk Microlife
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info