Microlife Bloeddrukmeter BP A3 Plus

gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen
€ 74,85
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
Bestel uw Microlife Bloeddrukmeter BP A3 Plus bij Voordeeldrogisterij
  Je ontvangt 73 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Microlife Bloeddrukmeter BP A3 Plus

De Microlife BP A3 Plus bloeddrukmeter met A/A waardering heeft een gemakkelijke bediening. Met slechts één druk op de knop doet de bloeddrukmeter drie metingen waarbij het gemiddelde wordt weergegeven, zodat u altijd zeker bent van een betrouwbare meting. De uitslag wordt direct beoordeeld volgens de WHO (World Health Organisation) richtlijnen met behulp van een kleurenschema. De groene pijl geeft aan dat de gemeten bloeddruk goed is, en een rode pijl geeft aan dat de bloeddruk te hoog is. De dubbele geheugenfunctie zorgt dat de meter gebruikt kan worden voor twee personen. Daarnaast heeft de manchet die bijgeleverd wordt een bovenarmomtrek van 22 - 42 cm, wat betekent dat deze voor zowel medium als large doorgaat. De manchet is gemaakt van zacht materiaal voor een comfortabele meting.

De betrouwbaarheid van de BP A3 Plus bloeddrukmeter is klinisch gevalideerd door het BHS protocol. De Britischc Hypertension Society heeft richtlijnen opgesteld om de kwaliteit van bloeddrukmeters te bepalen, en de BP A3 Plus scoort hier de hoogste score, A/A, op. De bloeddrukmeter doet een uitermate nauwkeurige meting en maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelkingen op het gebied van bloeddrukmeting, namelijk PAD en MAM-technologie.

MAM-technologie (Microlife Avarage Mode)

De MAM-technologie waar de meter gebruik van maakt, zorgt ervoor dat de precieze metingen in minder dan drie minuten worden uitgevoerd. Wanneer de MAM-functie is ingeschakeld, worden drie metingen gedaan, die daarna worden geanalyseerd door de bloeddrukmeter. Wanneer er een meting is mislukt, wordt een extra meting afgenomen, zodat de meting altijd met succes gedaan wordt en betrouwbaar is. Met de MAM-technologie bent u zeker van een precieze metingsuitslag.

Wat is PAD (Pulse Arrythmia Detection)?

De PAD-technologie zorgt ervoor dat een onregelmatige hartslag vroegtijdig wordt gezien, waardoor het aantonen van eventuele hartaandoeningen eerder gedaan kan worden dan normaal. De bloeddrukmeter kan af en toe een onregelmatige hartslag detecteren, maar hierbij hoeft nog niks aan de hand te zijn. Wanneer het vaker voorkomt wordt geadviseerd uw huisarts te raadplegen. De PAD-technologie zorgt ervoor dat uw hartslag nauwkeuriger in de gaten wordt gehouden dan u gewend bent van andere apparaten.

Algemene informatie

De bloeddrukmeter wordt compleet geleverd in een doos. Hierin kunt u de bloeddrukmeter vinden, een wasbaar manchet met de maat medium/large, een adapter, batterijen, een opbergtasje, een Nederlandse handleiding en een tabel voor bloeddrukclassificatie voor volwassenen.

Specificaties Microlife Bloeddrukmeter BP A3 Plus

Type apparaat Bovenarm Bloeddrukmeter
Metingsoort Bovenarm
Meting Automatisch
Geheugenplaatsen 2 x 99 geheugenplaatsen
Meetbereik 0 - 280 mmHg
Extra

Automatisch uitschakelen

Grote display

Detectie onregelmatige hartslag

Batterij-indicator

PAD-technologie

Gemiddelde berekening

Voeding

4 x AA batterij

Adapter

Kleur Grijs
Garantie 5 jaar
Artikelnummer 4719003310752
Merk Microlife
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend