Microlife Bloeddrukmeter BP A2 Basic

gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen
€ 62,95
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
  • Grotere aantallen nodig?
Bestel uw Microlife Bloeddrukmeter BP A2 Basic bij Voordeeldrogisterij
  Je ontvangt 61 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Microlife Bloeddrukmeter BP A2 Basic

Microlife komt met nieuwe bloeddrukmeters. Eén hiervan is de BP A2 Basic bloeddrukmeter. Deze bloeddrukmeter is één van de meest eenvoudige bloeddrukmeters die op dit moment op de markt is, met een gemakkelijke éénknopsbediening. De bloeddrukmeter kan de meting zeer nauwkeurig in slechts drie stappen weergeven. De A/A waardering zorgt ervoor dat u uit kunt gaan van een betrouwbare meting, elke keer weer. De bloeddrukmeter meet niet alleen de bloeddruk, maar geeft het ook aan wanneer u een onregelmatige hartslag heeft. De meter heeft een ingebouwd geheugen die de laatste metingen opslaat, zodat u het verloop gemakkelijk bij kunt houden. De meter wordt geleverd met een machet met een bovenarmomtrek van 22 tot 42 cm, wat overeenkomt met zowel een medium als een large manchet, voor extra gemak.

BHS-protocol

De BP A2 Basic is een bloeddrukmeter die klinisch gevalideerd is volgens het BHS protocol. Dit protocol is opgesteld door de Britisch Hypertension Society, om de kwaliteit van bloeddrukmeters vast te stellen. De A/A waardering die deze bloeddrukmeter heeft gekregen, is de hoogste waardering die een bloeddrukmeter kan krijgen. De meter heeft deze waardering te danken aan de bijzonder nauwkeurige metingen die hij kan uitvoeren. De meter heeft daarnaast een extra ontwikkeling op het gebied van bloeddrukmeting, namelijk de PAD-technologie die de hartslag in de gaten houdt.

Wat is PAD (Pulse Arrythmia Detection)?

De PAD-technologie zorgt ervoor dat een onregelmatige hartslag vroegtijdig wordt gezien, waardoor het aantonen van eventuele hartaandoeningen eerder gedaan kan worden dan normaal. De bloeddrukmeter kan af en toe een onregelmatige hartslag detecteren, maar hierbij hoeft nog niks aan de hand te zijn. Wanneer het vaker voorkomt wordt geadviseerd uw huisarts te raadplegen. De PAD-technologie zorgt ervoor dat uw hartslag nauwkeuriger in de gaten wordt gehouden dan u gewend bent van andere apparaten.

Algemene informatie

De bloeddrukmeter wordt compleet geleverd in een doos. Hierin kunt u de bloeddrukmeter vinden, een wasbaar manchet met de maat medium/large, een adapter, batterijen, een opbergtasje, een Nederlandse handleiding en een tabel voor bloeddrukclassificatie voor volwassenen.

Specificaties Microlife BP A2 Basic

Type apparaat Bovenarm bloeddrukmeter
Meting Bovenarm
Manchetafmetingen 22 - 42 cm
Meting Automatisch
Geheugenplaatsen 30 geheugenplaatsen
Meetbereik 0 - 280 mmHg
Extra

Automatisch uitschakelen

Grote display

Detectie onregelmatige hartslag

Batterij-indicator

PAD-technologie

Voeding

4 x AA batterij

Adapter

Kleur Wit
Garantie 5 jaar

EAN 4719003310639
Artikelnummer 4719003310639
Merk Microlife
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend