Pampers

Pampers

Zoek je Pampers in de aanbieding? Bij ons op de site vind je altijd voordelige luier aanbiedingen. De Pamper luiers en luierdoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en verpakkingen. Van de luiers vanaf maat 1 tot de luierbroekjes in de laatste fase totdat je kind zindelijk is. Ook de Pampers maandbox is verkrijgbaar bij de voordeeldrogisterij.

Pampers luiers zijn door de consumentenbond als beste getest.  Zij zijn al jaren nummer 1 in de ontwikkeling van luiers. Dat komt onder andere doordat Pampers zich enorm bezighoudt met de ontwikkeling van de veranderende eisen aan de luiers van de baby tijdens de groei.

Je baby krijgt in de eerste maanden bijvoorbeeld alleen melk waardoor de luier bijvoorbeeld een groot absorberende vermogen moet hebben. Ook de pasvorm van de luier is erg belangrijk. De allerkleinsten zijn nog niet zo bewegelijk, maar als ze eenmaal gaan kruipen of zitten, is een goed passende en blijvend zittende luier wel zo belangrijk. Pampers houdt daar allemaal rekening mee en blijft voortdurend kijken naar verbeteringen.

Pampers is het enige merk dat hele kleine luiertjes leverd voor te vroeggeboren babys. De kleinste maat Preemie Protection luiertjes zijn zo klein dat ze in 1 hand passen!

De Pampers Premium Protection zijn de luiers waarmee je normaal gesproken start als je baby net geboren is. Deze luiers zijn verkrijgbaar in de maten 1 t/m 6. De luiers zijn allemaal zacht en comfortabel voor de baby. Bijzonder aan de Pampers zijn de unieke absorberende banen en toplaag die de zachte ontlasting snel opneemt. Er zit een urine indicator op de Pamper luier die verkleurd als de luier aan een verschoning toe is. De rekbare zijkanten zorgen ervoor dat deze luier goed blijft zitten als de baby meer gaat bewegen.

De Baby-Dry van Pampers zorgen ervoor dat je baby niet wakker wordt van een natte luier. Deze luier zorgt ervoor dat je baby wel tot 12 uur lang droog blijft!

Is je baby ouder en wordt hij actiever kun je overstappen naar de Pamper Luierbroekjes, de Baby-Dry Pants. Ze zijn makkelijker aan te trekken door de flexibele tailleband.

De Pampers Premium Protection Active Fit-luiers zijn gemaakt om droger te blijven en niet te gaan hangen als ze voller raken.

Pampers Active Fit en de Pampers Premium Protection zijn als beste getest door de consumentenbond. Ze kwamen respectievelijk als nummer 1 en 2 uit de bus, met als belangrijkste pluspunten het grote absorptievermogen en daardoor verminderd last van luieruitslag. Met gemiddeld een 8.0 als testscore een prachtige uitslag voor Pampers.

Sorteer 62 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sorteer 62 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2