Oral-B | Voordeeldrogisterij.nl de goedkope drogist op=op

Oral B

Oral-B

Dat elektrisch poetsen het beste is dat weten ze bij Oral-B als geen ander. De ronde kop van de opzetstukjes van bijvoorbeeld de Oral-B elektrische tandenborstels zijn zo gemaakt dat ze perfect om de tand heen bewegen. Zo verwijder je 100% meer tandplak dan met een gewone tandenborstel. Ook heeft onderzoek aangetoond dat de ronde borstelkopjes door de trillingen en ronddraaiende bewegingen veel effectiever zijn in het verwijderen van tandplak in zijn geheel.

Daarnaast zijn ze extra zacht voor je tandvlees en hebben ze schuin geplaatste borstelharen om perfect tussen de tanden te komen en ultradunne borstelharen voor een extra goede reiniging. De indicatieborstelharen geven aan wanneer het zover is dat je een nieuw opzetstukje moet kopen.

De Oral-B opzetstukjes zijn allemaal ontworpen in samenwerking met tandartsen.

Oral-B heeft een uitgebreid assortiment aan elektrische tandenborstels. De Oral-B Genius is de meest geavanceerde van het stel. De Oral-B Genius heeft bijvoorbeeld een positiedetectietechologie, wat inhoudt dat de tandenborstel weet waar je poetst en ervoor zorgt dat je alle gedeeltes van je mond evengoed poetst.

De ingebouwde druksensor geeft een visuele melding als je te hard drukt op je elektrische tandenborstel zodat je je tandvlees niet beschadigt. De batterij van deze tandenborstels gaat zelfs tot 12 dagen mee! Bijna alle opzetstukjes van van Oral B kunnen op deze Genius: CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip en de Ortho Care.

Wat een superhandig extraatje aan het reisetui van deze Oral-B Genius is dat er een USB-poort in zit. Het laadt je tandenborstel en telefoon tegelijkertijd op. Wel zo handig op vakantie.

Mocht je een Oral-B elektrische tandenborstel te duur vinden, let dan goed op hun cashback acties. Oral-B heeft regelmatig een cashback acties met geld teruggeven na aankoop van een elektrische tandenborstel.

Oral-B is niet alleen ontworpen met behulp van tandartsen, maar is ook het nummer één tandenborstelmerk dat door tandartsen wereldwijd wordt aanbevolen. Ontdek voor jezelf het volgende niveau van mondverzorging aangeboden door Oral-B.

Sorteer 82 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorteer 82 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3