Sorteer 29 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sorteer 29 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ariel

Ariel wasmiddelproducten behoren al 50 jaar tot de A-merken van de wasmiddelen. Sinds de introductie van de wasmachine in de jaren ’60 van de vorige eeuw probeert Ariel met zijn producten het leven van de huisvrouw makkelijker te maken. Op de Engelse Ariel website wiki staat onder andere het volgende te lezen over het merk. Het begon voor Ariel in 1967 met een speciaal wasmiddel voor de witte was met de vlekkenverwijderaar. In 1985 introduceerde zij als een van de eersten een vloeibaar wasmiddel, Ariel Vloeibaar. De felkleurige mode van de jaren ’80 en ’90 vereisten een nieuwe aanpak van de was en wasmiddelen. In de traditionele wasmiddelen zat standaard bleekmiddel, maar dat zorgde ervoor dat de kleuren van de kleding sneller verbleekte in de was. In 1992 introduceerde Ariel daarom Ariel Color, een bleekmiddelvrij wasmiddel dat de kleuren deed opleven in plaats van slijten.


De huidige innovatieve producten van Ariel, de 3 in 1 Pods en Ariel Liquid tabs Gelcapsules maken het nog makkelijker om in ons huidige drukke leven de was te doen. Je hoeft niet meer na te denken over de hoeveelheden en het wasmiddel af te meten. Bovendien is het zuiniger in het gebruik.


Naast het gebruik van een goed wasmiddel is er nog een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden:


  • - Vaak wassen is voor geen enkel kledingstuk goed. Lees de wasvoorschriften en volg ze op!
  • - Knip je het label af van kledingstukken met bijzondere wasvoorschriften? Bewaar het bij de wasmachine.
  • - Was je kleding binnenstebuiten, zo blijft de kleur mooier.
  • - Je wist het waarschijnlijk wel, maar toch nog even een reminder: sorteer je was. Niet alleen wit en kleur, maar probeer ook lichte en donkere was zoveel mogelijk apart te wassen om de kleur zo lang mogelijk goed te houden.


Weet je niet waar de symbolen voor staan? Hier een geheugensteuntje: