Medisana TDP TENS pijnbehandeling

gratis verzending

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Medisana TDP TENS pijnbehandeling

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
De Medisana TDP TENS pijnbehandeling heeft drie soorten behandelingen die zorgen dat u minder pijn heeft in spieren, gewrichten en andere delen van het lichaam. De behandeling is individueel in te stellen en geeft u zo een juiste en aangepaste manier van pijnbestrijding.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 84 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Medisana TDP TENS pijnbehandeling

De Medisana TDP maakt gebruik van TENS, EMS en acupunctuur om een pijnbehandeling te geven. Het apparaat heeft diverse individuele behandelprogramma's en een algemene behandelprogramma's.

TENS-behandeling

De TDP maakt heeft een behandeling die gebruik maakt van TENS. Met deze functie wordt pijn behandeld door de elektrische pijnpulsen te onderbreken en hierdoor de pijnsignalen naar de hersenen te blokkeren. De pijnsignalen bereiken de hersenen niet en de pijn wordt daarom niet gevoeld. Bij de behandeling van het apparaat komt de lichaamseigen stof endorfine vrij, die een natuurlijke pijnbestrijding verzorgt. Bij deze behandeling heeft u keus tussen een normale of een Deep-Tens behandeling voor het behandelen van lager in het lichaam liggende pijn.

EMS-behandeling

De EMS-behandeling kan worden toegepast wanneer u verslapte spieren heeft, bijvoorbeeld door een operatie. De EMS-behandeling stimuleert de spieren en de elektrische pulsen zorgen ervoor dat de spieren licht samentrekken en dit het spierweefsel bevordert.

Elektronische acupunctuurbehandeling

Hiermee kan de TDP acupunctuur toepassen zonder het gebruik van naalden. Het apparaat stimuleert bepaalde punten in het lichaam en dit zorgt voor pijnverzachting of andere verlichting van kwalen.

De TDP van Medisana heeft 100 vooraf ingestelde programma's waar u uit kunt kiezen. Hierbij kunt u zelf de impulsvorm en stroomsterkte toevoegen. Deze instellingen worden opgeslagen en geven u zo de individuele behandelingen. De TDP wordt geleverd met vier klevende elektroden, 2 x AA-battrijen, 2 verbindingskabels en een opbergcassette.

Let op: gebruik dit apparaat niet wanneer u medische implantaten, een pacemaker of hartritmestoornissen heeft. Wanneer u zwanger bent, chronisch ziek bent of diabetes of epilepsie heeft raden wij aan eerst uw huisarts te raadplegen voor u dit product gebruikt.

Specificaties Medisana TDP TENS pijnbehandeling

Type apparaat Pijnbehandeling
Behandeling Voeten
Lichaam
Nek
Handen
Schouers
Benen
Spieren
Gewrichten
Programma's 100 vooraf ingestelde programma's - eigen stroomsterkte en impulsvorm instellen
Behandelmethoden TENS
EMS
Elektrische acupunctuur
Inclusief Opbergetui
Batterij
Elektroden (3 x 5 cm)
Nederlandse gebruiksaanwijzing
Afmeting (L x B x H) 11,5 x 6,7 x 3,5 cm
Artikelnummer 4015588883101
Merk Medisana
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info