Sieradendozen

Sorteer 3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sieradendozen

Sieradendozen zijn natuurlijk superhandig voor het opbergen van al je sieraden. In onze sieradendozen kun je werkelijk alles kwijt. Oorbellen, ringen, kettingen en ga zo maar door. Onze sieradendozen worden positief beoordeeld door gestructureerde mensen, aangezien ze al hun sieraden netjes kunnen opbergen in de sieradendoos. Maar ook voor wat minder gestructureerde mensen zijn deze sieradendozen ideaal. Op deze manier raak je namelijk nooit meer een sieraad kwijt. Wat is er nou vervelender dan het kwijt zijn van je favoriete ring of dat je nog maar één oorbel terug kunt vinden? Met de sieradendozen op onze website zal hier nooit meer sprake van zijn. Ook scheelt het een hoop tijd. In een oogopslag kun je met een sieradendoos namelijk al je sieraden zien, waardoor je makkelijk een keuze kunt maken wat je die dag wil dragen. Als je eerst je oorbellen nog moet zoeken, om vervolgens een keuze te maken uit de hoop sieraden die je voor je hebt liggen, dan ben je veel meer tijd kwijt.

Een voordelige prijs bij voordeeldrogisterij.nl

Bovendien zijn de sieradendozen op de website relatief goedkoop. Dat ze van goede kwaliteit zijn en aan hun functie voldoen, dat staat buiten kijf. Maar ook de prijs van onze sieradendozen is opvallend laag. Als je een sieradendoos wil bestellen bij bol.com of de Wehkamp ben je over het algemeen een euro of 30 kwijt. En die prijs kan nog een stuk hoger uitvallen ook. De sieradendozen op voordeeldrogisterij.nl zijn niet duurder dan €10,93. Voor deze voordelige prijs is het natuurlijk slim om er een in huis te halen.

Eleganza Sieraden- en Make Up Organizer

Met afmetingen van 24 x 13,5 x 10,5 cm is deze sieraden- en make up organizer de ideale opbergdoos voor al je ringen, oorbellen, mascara en meer. Door deze organizer aan te schaffen, zal het er een stuk opgeruimder uit zien in je huis of kamer. Geen rondslingerende make up of sieraden meer, aangezien je alles natuurlijk netjes hebt opgeborgen in de daarvoor bestemde doos. Deze doos bestaat uit drie lades, waarin je meer dan genoeg kwijt kunt. Elke lade heeft een zwart matje en voldoende ruimte om al je sieraden en make up in op te bergen. Deze opbergdoos kun je al kopen voor een bedrag van €8,52.

Deluxa Horlogebox

Wat je natuurlijk niet wil, is dat je dure en mooie horloges stoffig worden of dat ze, erger nog, kwijtraken. Met deze Deluxa horlogebox zal dit nooit meer gebeuren. Door ze hierin op te bergen zal je geen horloge meer kwijt raken en zullen ze bovendien absoluut niet stoffig worden. Daarnaast ziet de box er erg chique uit. De binnenkant is namelijk met fluweel bekleed. In totaal kun je er 5 horloges kwijt, dus er is meer dan genoeg opbergruimte. Voor een bedrag van €10,93 heb je al een Deluxa Horlogebox in huis. Al met al zijn er bij voordeeldrogisterij.nl genoeg verschillende soorten sieradendozen voor een kleine prijs te verkrijgen.