Rimmel lippenstift

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Rimmel Lippenstift

Lippenstift is hartstikke belangrijk in uw stijl. U moet natuurlijk wel de goede kleur lippenstift hebben boven uw kleren. Wij van de voordeeldrogisterij snappen dat dit essentieel is dus hebben wij een super breed assortiment in lippenstiften van het merk Rimmel. Zodat u altijd een juiste kleur lippenstift heeft.

Over Rimmel 

Rimmel is een van de grootste make-up merken die er is ze maken alle soorten make-up van de hoogste kwaliteit, bijvoorbeeld: Rimmel Oogschaduw, Rimmel Lippenstift, Rimmel Mascara, Rimmel Eyeliner en Rimmel Foundation. En dit verkopen wij ook allemaal hier online bij de voordeeldrogisterij!

Eugene Rimmel is de oprichter van het merk rimmel, zijn doel was de eerste niet-giftige mascara te creëren. En verkopen zodat iedereen het kon veroorloven. In plaats van het een luxe voor een aantal mensen te maken. Toen is het groter en groter geworden en tegenwoordig verkoopt Rimmel niet alleen Mascara maar ook Rimmel Oogschaduw, Rimmel Lippenstift, Rimmel Eyeliner en Rimmel Foundation  is Rimmel een merk die nieuwe looks creëert om jou de tools te geven om nieuwe versies van jouw look te ontdekken! 

Rimmel Lipstick aanbieding

Wij hebben verschillende soorten Rimmel Lippenstift, allerlei verschillende kleuren. zoals Rood, Roze, Beige en nog veel meer. Er is altijd een Rimmel Lippenstift die bij uw outfit past. Ook hebben wij verschillende soorten Mat, Glanzend en Natuurlijk. Zodat u zelf kunt kiezen wat bij u past.

Voorbeeld van Rimmel Lippenstift

Rimmel London Lipstick - Lasting Finish Matte By Kate 110 Peach Coral

De rimmel London Lasting Finish lipstick By Kate is een rijke matte kleur met een luxeus comfort, gecomindeerd met een langhoudende finish. De formule van de lipstick is vol van lichtreflecterende eigenschappen, voegt aan elke kleur diepte en intensiteit toe en zorgt daarmee voor die unieke hypnotiserende Kate Moss-kracht. Kate Moss en Rimmel London werken al erg lang samen dus het was geen grote verrassing dat dit wereldberoemde topmodel haar debuut heeft gemaakt met deze collectie bij het edgy Londense make-upmerk. Dankzij deze lipstick maak je veel indruk en straal je zelfvertrouwen uit. 

Dus er is altijd een Rimmel Lipstick Aanbieding voor u!