Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Lage verzendkosten €3,95 met Budbee
Gratis verzending vanaf €45,-
Achteraf betalen en altijd lage prijzen

Lucovitaal Probiotica 6 Bacterie Stammen - 30 Tabletten

21% sale
Lucovitaal Lucovitaal Probiotica 6 Bacterie Stammen - 30 Tabletten
Productomschrijving
Lucovitaal Probiotica 6 Bacterie Stammen - 30 Tabletten De Lucovitaal Probiotica 6 Bacterie stammen zijn kauwtabletten die dragen bij aan de natuurlijke weerstand. Een groot deel van de weerstand wordt bepaald in uw darmen, om de gezondheid van en in uw darmen te verbeteren zijn er deze tabletten. Deze tabletten zijn voorzien van een dubbele beschermlaag, dit zorgt er voor dat de miljoenen goede bacterien levend in de darmen terecht komen en zich...

Lucovitaal Probiotica 6 Bacterie Stammen - 30 Tabletten

De Lucovitaal Probiotica 6 Bacterie stammen zijn kauwtabletten die dragen bij aan de natuurlijke weerstand. Een groot deel van de weerstand wordt bepaald in uw darmen, om de gezondheid van en in uw darmen te verbeteren zijn er deze tabletten. Deze tabletten zijn voorzien van een dubbele beschermlaag, dit zorgt er voor dat de miljoenen goede bacterien levend in de darmen terecht komen en zich hier kunnen vermeningvuldigen. U mag deze kauwtabletten 1x per dag innemen en ook maar 1 tablet per keer.

Inhoud: Lucovitaal Probiotica 6 Bacterie Stammen - 30 Tabletten

Reviews

5 / 5Based on 2 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Marie-Ange op 1 Maart 2019
  Prima probiotica! Wegens darmpoliepen onregelmatige stoelgang en met de Lucovitaal probiotica is dit verholpen ben er heel tevreden mee net als andere produkten van Lucovitaal!
 • 5 / 5
  Gepost door: RuiterLeo op 10 Maart 2018
  Werkzaam en voordeliger. Vanwege prikkelbaar darmsyndroom gebruikte ik ten einde raad Kijimea. Kan placebo effect zijn, maar het scheen te helpen. Op TV Radar werd één en ander uitgelegd en dat probiotica incidenteel kan helpe...
  Werkzaam en voordeliger. Vanwege prikkelbaar darmsyndroom gebruikte ik ten einde raad Kijimea. Kan placebo effect zijn, maar het scheen te helpen. Op TV Radar werd één en ander uitgelegd en dat probiotica incidenteel kan helpen, echter Kijimea is ook probiotica maar veel te duur. Daarom een ander gezocht en dat gevonden in Lucovitaal Probiotica. Werkt ook prima.
Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking