Lucovitaal Melatonine 5 mg Forte - 120 stuks

Van € 32,87

Special Price € 24,45

26% korting

  • Koop 3 voor € 21,66 per stuk. en bespaar 12%
OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
Melatonine 5 mg Forte van Lucovitaal® draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen en aan verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag. 1 tabletje bevat 5 mg melatonine.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 24 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Lucovitaal Supplement - Forte One a Day Melatonine 5mg 120 stuks

Melatonine 5 mg Forte van Lucovitaal® draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen en bij verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag.

Melatonine is een lichaamseigen stof, die in de pijnappelklier aangemaakt wordt. Je lichaam maakt melatonine aan wanneer de blootstelling aan licht afneemt. Daarom word je ’s avonds slaperig. Maar niet bij iedereen komt deze productie zo goed op gang. Melatonine draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen.

Lucovitaal Melatonine 5 mg Forte:

• Draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen

• Draagt bij aan de verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag

• Bevat 5 mg per gemakkelijk slikbaar tabletje

De makers van Lucovitaal® garanderen al sinds 1989 elke dag met vol enthousiasme en met volledige betrokkenheid de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs. Zoekt u naar een uitgebreid en uitgekiend samengesteld product voor een lage prijs? Alstublieft: Lucovitaal®, Krachtig & Goedkoop!®

Samenstelling:
Per tablet melatonine 5 mg

Gebruiksadvies:

1 tabletje met water innemen:
- Kort voor het slapen gaan, of;

- Kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. <
Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg Melatonine kort voor het slapen gaan en vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is volgens de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) wetenschappelijk bewezen. Tevens is het verband tussen het gebruik van ten minste 0,5 mg Melatonine en verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag door de EFSA wetenschappelijk bewezen.

waarschuwing:

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Bij lever- of nieraandoeningen of een auto-immuunziekte wordt het gebruik van Melatonine Forte 5 mg One a Day ontraden. Eveneens wordt het gebruik ontraden wanneer u geneesmiddelen gebruikt zoals slaapmiddelen, rustgevende middelen, antidepressiva en middelen voor de behandeling van psoriasis.

Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen. Niet te gebruiken door jongeren onder de 18 jaar, hiervoor heeft Lucovitaal diverse producten met een lagere dosering Melatonine waarvan het gebruik door jongeren wel is toegestaan. Bij zwangerschap en borstvoeding wordt het gebruik ontraden.

Lucovitaal Melatonine Forte 5 mg One a Day tabletjes kunnen slaperigheid veroorzaken. Als dit bij jou het geval is, raden wij je aan geen voertuig te besturen of machines te bedienen.

Ingrediënten:

Vulstof (Microkristallijne cellulose), Melatonine, Anti-klontermiddelen (Magnesiumstearaat, Colloidaal Siliciumdioxide).

Samenstelling Hoeveelheid
Melatonine 4999 mcg


Inhoud:
120 tabletten

Artikelnummer 8713713022093
Merk Lucovitaal
Verzendkosten €4,95
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info