Livescribe 3 Smartpen - Pro Edition

gratis verzending

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Livescribe 3 Smartpen - Pro Edition

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

Met de Livescribe 3 Smartpen Pro Edition in combinatie met de Livescribe + mobile app, schrijf je op papier en zie je het direct op het scherm van je iPad of iPhone.

  Je ontvangt 294 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Livescribe 3 Smartpen - Pro Edition

Met de Livescribe 3 Smartpen in combinatie met de Livescribe + mobile app, schrijf je op papier en zie je het direct op het scherm van je iPad of iPhone. Jouw notities worden nog handzamer wanneer zij gelabeld, georganiseerd, vindbaar en direct omgezet zijn in getypte tekst. Maak je taken, herinneringen, afspraken, nieuwe contacten en nog veel meer direct aan met je gemaakte notities. Gebruik de microfoon van je tablet of smartphone om de opgenomen audio synchroon met je geschreven notities vast te leggen zodat je geen woord meer mist van je gesprekken. Deel snel je notities en ideeën met je vrienden en collega's. Doe meer in minder tijd met enkele snelle vingertips.

LIVESCRIBE +
De Livescribe+ mobile app verbonden met je Livescribe 3 smartpen zorgt ervoor dat alles wat je op papier
schrijft direct gesynchroniseerd wordt met je iPhone of iPad. - Bekijk je notities in paginaformaat of in de kantlijn waar ze gesorteerd staan in een kleinere weergave, als handige informatie snippets
-De notities kun je opzoeken, labelen en omzetten in getypte tekst
-Gebruik handgeschreven notities voor het maken van taken, herrineringen, agenda-afspraken, nieuwe contacten en nog veel meer
-Voeg foto's, aantekeningen en pencasts toe aan je notities
-Maak PDF's of andere informatie die je eenvoudig kunt delen met andere middels gebruik van je Livescribe+ mobile app

Livesribe+ app
Met de LiveScribe+ app kun je je handgeschreven notities bekijken. Deze is alleen beschikbaar voor iOS 7 en werkt op de iPhone 4s en latere modellen (vanwege het gebruik van Bluetooth 4). De app laat zien welke notities je hebt gemaakt, maar doet dat niet realtime. Er is een vertraging van een paar seconden voordat de tekst in de app verschijnt. Heb je je iPhone of iPad niet bij de hand, dan kun je ook later de notities synchroniseren. De LiveScribe 3 kan tot 2GB aan notities bevatten, ongeveer 20.000 pagina’s. De handgeschreven teksten kun je vervolgens weer naar getypte tekst laten omzetten. Daarna hoef je ze alleen nog maar een laatste nabewerking te doen, bijvoorbeeld een iets andere opmaak of het corrigeren van een tekstherkenningsfoutje. Met de notities kun je vervolgens herinneringen, afspraken, contactinfo en andere items maken die je in iOS weer gebruikt.

Notities kun je voorzien van tags, om ze later makkelijk te kunnen herkennen. Ook kun je bepaalde notities als favoriet markeren of voorzien van een vlaggetje, als je er later nog eens naar moet kijken. De pencasts zijn redelijk uniek voor LiveScribe. Er zijn wel digitale pennen die notities kunnen omzetten en er zijn ook audiorecorders die een vergadering kunnen opnemen, maar de LiveScribe-pen kan allebei en stemt ze ook qua tijdstip op elkaar af. De pencasts kun je delen vanuit de app, maar de ontvanger zal wel de gratis LiveScribe+ app moeten hebben. Verder herkent LiveScribe+ telefoonnummers en URL’s, die vervolgens interactief worden: je kunt erop tappen om een nummer te bellen of een link te openen.

Livescribe 3
Het nieuwe model is meer gericht op mensen die altijd onderweg zijn en schrijfblokken en iPads gebruikt om notities te maken. Je kunt er gewoon mee schrijven, maar als je daarvoor de Dot Paper-notitieboeken gebruikt, dan worden ze automatisch gedigitaliseerd. Er is geen aan/uitknop, maar een draaimechanisme om de pen in te schakelen. Vergeet je de pen uit te schakelen, dan gaat ‘ie na 4 uur vanzelf uit.

Livescribe & Livescribe PRO
De LiveScribe 3 is in twee uitvoeringen verkrijgbaar: standaard in zwart met chrome, een notitieblok met 50 pagina’s, een extra inktpatroon en een micro-usb-kabel. De  LiveScribe 3 Pro is uitgevoerd in een donkerder kleur en wordt geleverd met een lederen smartpen-mapje(Portfolio), een notitieblok van 100 pagina’s en de gebruikelijke extra’s. Bij de Pro-versie zit ook 1 jaar Evernote Premium.

Inhoud: Livescribe 3 Smartpen - Pro Edition

Merk Livescribe
Voorraad Op voorraad
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend