Lanaform Lily Luchtbevochtiger voor kinderkamer

gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen
€ 59,00
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
  • Grotere aantallen nodig?
Lily Luchtbevochtiger voor de baby of kinderkamer. Speciaal voor kinderen met ademhalingsproblemen, geirriteerde luchtwegen of droge ogen is deze speciaal voor de kinderkamer ontworpen luchtbevochtiger. Minder irritaties en droge ogen en daardoor oa een betere nachtrust. Dankzij het ventilatiesysteem verspreidt de Lily-luchtbevochtiger water in de vorm van koude waterdamp en brengt het de gewenste vochtigheidsgraad in de kinderkamer. De Lily luchtbevochtiger van Lanaform is speciaal ontworpen voor kinderen met ademhalingsproblemen die zowel overdag als 's nachts behoefte hebben aan bevochtigde lucht.
  Je ontvangt 58 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Lanaform Lily Luchtbevochtiger voor kinderkamer

Productbeschrijving

Lily is een schattige luchtbevochtiger voor in de kinderkamer. Kinderen hebben vaak last van droge lucht en krijgen hierdoor irritaties aan de luchtwegen. Lily voorkomt deze problemen door de lucht te bevochtigen met koude stoom. Lily is geluidloos en kan dus ook 's nachts worden gebruikt. Naast koude stoom kan Lily ook essentiële oliën verspreiden. De luchtbevochtiger produceert negatieve ionen die zich hechten aan positieve ionen en stofdeeltjes, zodat deze moeilijker in te ademen zijn. Het vervangbare waterfilter maakt de stoom nog zuiverder en zachter. Het apparaat heeft een waterreservoir van 3,5 liter waarmee hij meer dan 11 uur lang kan bevochtigen. Het rustgevende design van Lily stelt zowel kinderen als ouders gerust. Lily is voorzien van een veiligheidsmechanisme wat het apparaat automatisch uitschakelt wanneer het reservoir leeg is en kan op de door u gewenste vochtigheidsgraad worden ingesteld.

Bescherm uw kind tegen een uitgedroogde huid en irritaties aan de luchtwegen met de schattige maar praktische Lily luchtbevochtiger

Specificaties Lanaform Lily Luchtbevochter voor de kinderkamer

Capaciteit: 3,5L
Gebruikstijd: 12 u
Afmetingen: 248 x 248 x 366 mm
Maximale oppervlak: 30m2
Stoomdebiet: 250 ml/uur
Spanning: 230V
Frequentie: 50Hz
Verbruik: 45W

Werkt op elektriciteit.

Artikelnummer 5410984795604
Merk Lanaform
Brievenbuspost Nee
Verzendkosten GRATIS Verzending
Levertijd 2-5 werkdagen
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend