LegXercise - Fitnessapparaat

gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen

Van € 128,95

Special Price € 119,75

7% korting

OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

Met de LegXercise wordt de pijn in de benen verlicht, wordt uw bloedcirculatie verbeterd en dit zonder dat u hoeft te sporten.

  Je ontvangt 117 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

LegXercise - Fitnessapparaat

Hebt u ook een zittend beroep? Staat of zit u ook dag in dag uit en dat zonder beweging? Gebrek aan beweging kan schadelijk zijn voor uw gezondheid en kan resulteren in overgewicht of serieuze bloedsomloopproblemen. Hierdoor ontstaan ontstekingen in de benen, spataderen en zeurende pijnen. Er kunnen nog veel gevaarlijkere gezondheidsklachten door te weinig beweging ontstaan. Vanaf nu hebt u geen enkel excuus meer om niet te bewegen, nu is er LegXercise! Het is eenvoudig door iedereen te gebruiken om benen te laten bewegen. Van jong tot oud, van valide tot mindervalide. Met de LegXercise wordt de pijn in de benen verlicht, wordt uw bloedcirculatie verbeterd en dit zonder dat u hoeft te sporten. Dankzij de LegXercise wordt zittend werken, op de bank uitrusten, achter de computer zitten en televisiekijken omgezet in effectieve en gezonde cardiovasculaire training.

U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken, uw voeten op de pedalen te zetten, de snelheid in te stellen en de LegXercise het werk te laten doen. Dat is alles, zo eenvoudig! Dankzij een gepatenteerd passief trainingsmechanisme creëert de LegXercise constante beenbewegingen, waardoor bloed sneller naar uw hart wordt getransporteerd, gifstoffen beter worden afgevoerd en het bloed in de spieren sneller wordt ververst. Hierdoor zullen spataderen verminderen en de kans op bloedproppen en ontstekingen in de benen kleiner worden. Zelfs cellulitis wordt op een effectieve wijze bestreden. Daarnaast zorgt de LegXercise ervoor dat u geen last meer heeft van vermoeide voeten, onrustige, pijnlijke benen.Het wordt aangepakt zonder dat u hiervoor belastende oefeningen hoeft te doen. Klinkt simpel? Nou dat is het ook! En het mooiste van alles! U heeft niet eens in de gaten dat u aan het bewegen bent. En toch bereikt u binnen 14 dagen al een ongelooflijk resultaat. Met de LegXercise stijgt gegarandeerd uw algehele energiepeil. De LegXercise is compleet ergonomisch, dus comfortabel in het gebruik en dankzij het degelijke ontwerp kunt u hem uren aan een stuk gebruiken. De LegXercise is het eerste product dat echt door iedereen kan worden gebruikt.

Inhoud: LegXercise - Fitnessapparaat

Artikelnummer 793573954336
Merk Bekend van TV
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend