Login of maak een account om punten te verdienen.

Gratis bezorging bij €50 of meer

ssl beveiliging

al meer dan 100.000 klanten

Lanaform Pure Line gezichtsverjonging

Meer afbeeldingen

Lanaform Pure Line gezichtsverjonging

Beschikbaarheid: In voorraad

You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.
Een huidverjongende crème die klinisch bewezen is. Vermindert rimpeltjes en tekenen van vermoeidheid door de unieke placentaformule.
Je ontvangt 45 Punten voor het aanschaffen van dit product
€ 46,00
OF
Beschrijving

Details

Lanaform Pure Line gezichtsverjonging

De Lanaform Pure Line gezichtscrème is een verjongende gezichtsverzorging op basis van bioplacenta. De crème verzorgt de huid en voorkomt rimpels en rimpeltjes in het gezicht. De unieke samenstelling die gebaseerd is op menselijke placenta heeft bewezen effectief te zijn. 

Volgens klinisch onderzoek op 25 vrouwen tussen de 30 en 60 jaar gaf 81% aan een aantoonbare werking vanaf de eerste behandeling te hebben ondervonden. 85% Van de vrouwen merkten een efficiënte werking tegen vermoeidheid en 2 van de 3 personen hebben een aanmerkelijke daling van het aantal rimpels en rimpeltjes gemerkt en verklaren een jongere huid en een lichtere teint te hebben. 100% van de vrouwen merkte dat hun huid gladder, zachter en meer elastisch was bij gebruik.

De crème heeft een unieke formule die geschikt is voor elk huidtype. De crème brengt de vijf belangrijkste groeifactoren voor vernieuwing van cellen samen. De levensfactoren zorgen samen dat de huid al zijn glans en pracht terug krijgt, ongeacht uw leeftijd.

Inhoud: 50 mL

Extra informatie

Extra informatie

Merk Lanaform
Voorraad Op voorraad
Levertijd 1-2 werkdagen
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Beoordelen
Vertel ons wat je van dit product vindt