Lanaform Massagekussen Excellence

gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen
€ 349,00
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
De Excellence massagestoel heeft een uitzonderlijke afwerking en combineert alle nodige functies en massagetechnieken voor een ontspannings- en relaxatiemoment zoals u nog nooit hebt beleefd
  Je ontvangt 343 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Lanaform Massagekussen Excellence

Productbeschrijving

De Excellence laat u in korte tijd de stress van een hele dag werken, sporten of inspanning vergeten. Het kussen geeft een heerlijke verlichtende en verkwikkende Shiatsu massage. De rug, nek, schouders, lendestreek en dijen worden gemasseerd en ontspannen.

De Shiatsumassage maakt gebruik van drukken en strekken om de bloed- en energiecirculatie in het hele lichaam te bevorderen en hiermee stress tegen te gaan. De massage wordt over de gehele rug toegepast, maar kan ook worden afgesteld op gewenste specifieke gebieden. De compressiemassage van de lendestreek, schouders en nek zorgen voor extra ontspanning en zorgen voor versoepeling en een licht mobiliserend effect.

Bovendien maakt de stoel gebruik van lichte verwarming, wat voor extra verlichting van de spieren zorgt. Daarnaast geeft de stoel een trilmassage aan de dijen. De 3D-massagetechniek geeft een compressiemassage aan de nek en schouders. De massage voor de nek kan over een lengte van tien centimeter en een hoek van 90° worden afgesteld voor een massage die volledig naar uw wens is.

In enkele ogenblikken is de stress van de hele dag verdwenen, of heeft u gewoon een heerlijk ontspannende massage met het Excellence massagekussen van Lanaform!

Specificaties Lanaform Massagekussen Excellence

Spanning:  220-240V

Frequentie: 50Hz

Vermogen: 48W

Artikelnummer 5410984027217
Merk Lanaform
Brievenbuspost Nee
Verzendkosten GRATIS Verzending
Levertijd 2-5 werkdagen
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend