Lanaform Covertech 1 persoons

gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen
€ 96,99
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
  • Grotere aantallen nodig?
De Covertech matrasbeschermer is hygiënisch en heeft een anti-allergiewerking tegen huismijten. De beschermer ademt, maar heeft een waterproof laag die de matras beschermt tegen vocht.
  Je ontvangt 95 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Lanaform Covertech 1 persoons

De Lanaform Covertech is verkrijgbaar in twee afmetingen. Deze matrasbeschermer is voor één persoon en heeft de afmeting 90 x 200 cm.

De Covertech van Lanaform is een matrasbeschermer met driedimensionale structuur, voor een betere luchtventilatie en temperatuur-vochtregeling. Het waterproofmembraan zorgt ervoor dat de matras niet vochtig wordt. Hiernaast heeft de matras een antimijt-technologie. De beschermer bevat microcapsules in het hart van het weefsel, waarin de niet-actieve probiotica zijn opgenomen. Deze probiotica worden actief en nemen huismijten op, die allergieën kunnen veroorzaken.

De matrasbeschermer is door laboratoriumonderzoek effectief gebleken: Er verscheen een afname van mijtachtigen van 89.3% danzij de anti-allergietechnologie en 80% van de ondervraagden bevestigden dat Covertech comfortabeler was dan hun eigen matrasbeschermer. 

Afmetingen: 90 x 200 cm

Artikelnummer 5410984043484
Merk Lanaform
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend