Lanaform Beauty Light

gratis verzending

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Lanaform Beauty Light

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
De Lanaform Beauty Light vermindert rimpeltjes en lijntjes eenvoudig door verschillende golflengten en kleuren licht. Het apparaat verhoogt de elasticiteit en stevigheid van de huid en vermindert tekenen van ouderdom in het gezicht.
  Je ontvangt 73 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Lanaform Beauty Light

De Lanaform Beauty Light maakt gebruik van een nieuwe techniek om de huid te verjongen. Het apparaat heeft bewezen rimpeltjes en lijntjes te verminderen, een stralende blik te geven en de huid elastischer en steviger te maken.

De Beauty Light maakt gebruik van pulserend licht op laag niveau dat onschadelijk en niet-thermisch is. De verschillende golflengten en kleuren hebben een heilzame werking op de huid. 

De Beauty Light van Lanaform wordt geleverd met twee opzetstukken, die elk een eigen werking hebben. Het infrarood en rode licht hebben een bijzonder doeltreffende werking om de vernieuwing van huidcellen te stimuleren. In het bijzonder de fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Hierdoor verminderen de gevolgen van huidveroudering en wordt de huid strakker en stralend. Lijntjes en rimpeltjes vervagen en de huid voelt gladder en elastischer aan. Daarbij wordt uw teint stralend en heeft u een gezonde uitstraling.
het groene licht vlakt onvolmaaktheden als gevolg van hyperpigmentatie uit. Ouderdomsvlekken zijn een bekend fenomeen bij mannen en vrouwen die ouder worden. Door gebruik van het groene licht vervagen ouderdomsvlekken en de huid ziet er lichter en gaver uit.

De Beauty Light is klinisch getest door 20 vrouwen tussen de o30 en 60 jaar. Dze vrouwen hebben het apparaat 28 dagen gebruikt en merkten de volgende voordelen:

- 90% van de vrouwen heeft vastgesteld dat rimpeltjes en lijntjes verminderd zijn. Daarnaast is de huid gladder en elastischer geworden. De huid is jonger en er zijn minder oneffenheden te zien.

- 85% van de vrouwen vindt dat ze een stralende blik heeft en dat de vermoeidheidstekenen in het gezicht zijn vervaagd. 

Specificaties Lanaform Beauty Light

- Geleverd met twee opzetstukken (infrarood en groen)
- Eenvoudig te verwisselen opzetstukken en te bedienen
- Twee standen: pulserend en constant
- Inclusief houder en elektrisch snoer
- Afmetingen (B x L x D): 16.2 x 21.5 x 6 cm

Artikelnummer 5410984055630
Merk Lanaform
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend