Konbanwa Cassia Hoofdkussen

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Konbanwa Cassia Hoofdkussen

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
Het Konbanwa Cassia hoofdkussen geeft ontspanning en heeft een positieve invloed op het lichaam. Het kussen is koel door de zaden in de zomer en warm in de winter door de Kapok aan de andere zijde.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 29 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Konbanwa Cassia Hoofdkussen

Het Konbanwa hoofdkussen is gevuld met Cassiazaden die bewerkt zijn met een speciale techniek. 

De Cassiazaden hebben volgens de Chinese geneeskunde een positieve invloed op ontspanning, werking op de zenuwen en corrigeren van de warmte. De sleuven aan de bovenzijde van het kussen hebben een masserende werking en bevorderen zo de bloedcirculatie. Het kussen is in de zomer koel, maar in de winter warm door de andere zijde. De sleuven aan de andere kant van het kussen zijn gevuld met Kapok. Door het unieke ontwerp heeft het kussen een hoge luchtdoorlaatbaarheid en verbetert het de steun aan de hals en bescherming aan de halswervels.

Het kussen heeft een rits aan de zijkant en is goed gevuld. Wanneer het kussen te hard voor u is, kunt u via de rits een deel van de vulling uit het kussen halen, zodat u altijd de juiste vulling heeft die bij u past. De vulling kan bewaard worden op een droge plaats. Wanneer u het kussen dan te zacht vindt haalt u de vulling uit de zak en stopt u het terug in het kussen.

Voor de beste werking van de Cassiazaden houdt u het kussen droog en lucht u het kussen maandelijks minimaal 30 minuten in zonlicht.

De Cassiazaadkussens worden afgeraden voor baby's en zwangere vrouwen.

Afmeting: 50 x 60 cm

Artikelnummer KON006
Merk Konbanwa
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info