Wegwijs - Klantenservice

Terug naar Klantenservice

Waarom kopen bij Voordeeldrogisterij?

Eigen voorraad 99% van de producten is ruim op voorraad.
Groot assortiment Op Voordeeldrogisterij vindt u ruim 15.000 verschillende producten.
Verzending Voordeeldrogisterij levert via vaste transporteurs uw pakket goed verpakt en snel bij u thuis.
Daarnaast krijgt u op het moment van verzending een Track&Trace-code om uw pakket te volgen.
Afhalen Bestelde goederen kunnen (na berichtgeving) bij Voordeeldrogisterij afgehaald worden. U kunt gratis parkeren.
Snelle responstijden Contact via e-mail of het contactformulier wordt tijdens openingstijden (ma-vr 9:00-17:00) zo spoedig mogelijk behandeld.
Eigen account U kunt uw order online bekijken en de wijzigingen in de status bijhouden.
Productinformatie Elk product op de website is voorzien van uitgebreide productinformatie.
Garantie-afhandeling Voordeeldrogisterij handelt voor u de garantie/reparatie van uw product af. Voor de procedure en kosten van de garantie afhandeling klikt u hier.
Ruime betaalopties Wij bieden een uitgebreide keuze aan betaalmogelijkheden. Zo kunt u bij ons betalen met iDEAL. U betaalt in uw vertrouwde omgeving en uw product kan snel verstuurd worden.
Buitenland Het is bij Voordeeldrogisterij ook mogelijk om uw pakket naar het buitenland te sturen, wij leveren door heel Europa. Tijdens het plaatsen van uw order kunt u het afleveradres wijzigen en de verzendkosten voor u laten berekenen.
Veilig en vertrouwd Bij Voordeeldrogisterij bestelt u veilig en vertrouwd. Uw betaling wordt beveiligd verwerkt: u kunt dit zien aan het slotje en 'https' in de adresbalk. Uw persoonsgegevens zullen niet aan derden worden verstrekt!

Prijzen
Alle prijzen op Voordeeldrogisterij zijn inclusief BTW. Indien u online een order heeft geplaatst, krijgt u een factuur op (bedrijfs)naam waarop het BTW bedrag vermeld staat.

Zoeken
Om producten snel te vinden, is het mogelijk gebruik te maken van de zoekfunctie, rechts bovenaan de website. U vult hetgeen in wat u zoekt en klikt op zoek. Zodra de resultaten van uw zoekopdracht verschijnen, kunt u met filters en sorteeropties de resultaten verfijnen.

Puntenspaarsysteem
Voor meer informatie over ons puntenspaarsysteem kijkt u hier.

Terug naar Klantenservice