Levering - Klantenservice

Terug naar Klantenservice

Uw order verzenden met PostNL
Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een pakket tot en met 30Kg af te laten leveren bij u thuis. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van PostNL. Tijdens het plaatsen van de order worden u de diverse mogelijkheden getoond, bijvoorbeeld de mogelijkheid om af laten leveren bij een PostNL-locatie.

Normaliter levert PostNL binnen 24 uur uw pakket op het door u gekozen adres af. Zodra uw bestelling verzonden is, krijgt u direct een verzendbevestiging. In deze verzendbevestiging vindt u de PostNL-pakketcode. Hiermee kunt u uw bestelling volgen op de website van PostNL. U kunt overigens zelf een afleverdatum kiezen bij een order die geheel uit voorraad leverbaar is. Dit wordt voor u duidelijk weergegeven tijdens het bestelproces.

Het is ook mogelijk om eerdere bestellingen retour mee te geven aan de bezorger.

Afhalen bij u in de buurt (PostNL Afhaalpunt)
Mocht u overdag niet thuis zijn en u bent doordeweeks niet in de gelegenheid om uw bestelling bij Voordeeldrogisterij in Zwolle af te komen halen, dan kunt u ook kiezen om uw bestelling af te laten leveren bij een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt. U kunt dan vaak gebruik maken van langere openingstijden zodat u uw bestelling op kunt halen wanneer het u uitkomt.

In het winkelmandje kunt u een PostNL-locatie selecteren. U ziet direct het adres en de openingstijden van de locatie. Kiezen voor een PostNL-locatie is enkel mogelijk voor bestellingen met een totaalgewicht t/m 30 Kg en waarbij het volume van het pakket niet groter is dan 150 liter. U kunt uiteraard pas afhalen zodra u van ons per e-mail bericht heeft gehad. 

LET OP: Het is verplicht om u te legitimeren wanneer u uw bestelling komt afhalen. Uw bestelling ligt gedurende 1 week klaar om afgehaald te worden.

Niet thuis?
Bent u op het moment van bezorgen niet thuis? Het pakket wordt dan afgegeven bij de buren of op een PostNL-locatie, waar u het nog een week kunt afhalen. Pakketten worden niet onder bijvoorbeeld een carport of bij een voordeur geplaatst. Op de website van PostNL leest u hier meer over.

Voor brievenbuspost hoeft u niet thuis te zijn.

Wat zijn de verzendkosten?
Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen via Pakketpost met Track & Trace code! De verzendkosten hiervoor zijn: 
Nederland & Belgie €5,95
Gratis bezorging vanaf €50,- 

Afhalen bij Voordeeldrogisterij
Bij afhalen in Zwolle worden er nooit verzendkosten in rekening gebracht.
LET OP: Wanneer u uw bestelling wilt komen afhalen, dient u van te voren eerst contact op te nemen met onze klantenservice. 

Afhaaladres:
Voordeeldrogisterij.nl
Marconistraat 1A 8013PK Zwolle

Openingstijden/Afhaaltijden
Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten 

Terug naar Klantenservice