Kefirferment - zuursel - 1 zakje

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: Levertijd 2-5 werkdagen.

Van € 4,95

Special Price € 3,49

29% korting

OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

Gevriesdroogde Kefir cultuur om verse melk-kefir te maken

  Als u dit product koopt dan krijgt u 3 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Kefirferment - zuursel - 1 zakje

Gevriesdroogde cultuur om kefir te maken.

Gebruik: Van de inhoud van 1 zakje maakt u met lauwe gesteriliseerde melk een basisvloeistof van 1 liter, laat dit 48 uur rusten op kamertemperatuur. Hierna is de kefirdrank klaar om te drinken. U kunt deze wel door 'enten', dit betekend dat u 3 eetlepels van de vloeistof apart houdt voor de volgende bereiding.
De 3 eetlepels kunt u toevoegen aan een nieuwe liter gesteriliseerde melk en zo nogmaals een liter kefir maken. I.p.v. dit 48 uur op kamertemperatuur te laten staan hoeft dit bij het enten maar 24 uur te staan. Zo zou u dit proces 20 tot 30 keer kunnen herhalen, de smaak en kwaliteit gaat heel langzaam achteruit na de eerste enting.

Kefir is een levend ferment en bevat meerdere goede bacteriën en gisten. Om de kwaliteit goed te houden is het advies om regelmatig een nieuw zakje te nemen. De zakjes dienen in de koelkast bewaard te worden.

Inhoud: Kefirferment - zuursel - 1 zakje

 

 

Artikelnummer W074
Merk Huismerk
Voorraad Op voorraad
Verzendkosten €4,95
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info