iWhite Polisher - Instant Teeth Whitening

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van iWhite Polisher - Instant Teeth Whitening

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

iWhite Polisher is een elektrisch toestel dat uw tandplak verminderd of verwijdert. Het apparaat verwijdert het oppervlakkige tandplak, denk hierbij aan bijvoorbeeld koffie, tabak of drop. Tandplak is de oorzaak van een tandvleesontsteking.

  Als u dit product koopt dan krijgt u 39 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

iWhite Polisher - Instant Teeth Whitening

Geef jezelf een stralende lach met iWhite. De producten van dit bleekmiddel zijn 100% veilig en maken je tanden tot wel acht tinten witter. Alle producten van het merk zijn klinisch getest en zijn veilig en effectief. Naast een mooie witte glimlach zorgt iWhite ook voor een actieve verwijdering van vlekken en sterkere tanden. Naast het bleekmiddel heeft iWhite ook instant Whitening Mondwater en instant Whitening tandpasta voor dagelijks gebruik. Door regelmatig gebruik voorkom je dat je tanden een gele of grijze waas over zich heen krijgen waardoor je gebit er voor jezelf en de buitenwereld onverzorgd en dof uit ziet. Gun jezelf die mooie glimlach.

iWhite Polisher is een elektrisch toestel dat uw tandplak verminderd of verwijdert. Het apparaat verwijdert het oppervlakkige tandplak, denk hierbij aan bijvoorbeeld koffie, tabak of drop. Tandplak is de oorzaak van een tandvleesontsteking. Doordat het apparaat een gespecialiseerde polijstkop heeft die roterende bewegingen maakt word het tandplak verwijderd. Wij raden aan om het apparaat een keer per week te gebruiken, het gebruik hiervan is erg makkelijk.

  • Poets uw tanden voor het gebruik
  • Plaats een beetje iWhite polijst pasta aan op de punt van de polijstkop. En breng he took aan op je tanden die je wilt polijsten. 
  • Plaats de roterende kop op het vlak van de tanden die u wilt polijsten. 
  • Spoel uw mond na het polijsten.

Inhoud: iWhite Polisher - Instant Teeth Whitening

Artikelnummer 5425012531369
Merk Iwhite
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info