Innosol Origo - Daglicht Therapielamp

gratis verzending

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Innosol Origo - Daglicht Therapielamp

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Ruim 100.000 tevreden klanten
 • Altijd korting op heel veel artikelen
 • Aangesloten bij Webshop keurmerk

De Origo kan met 2 weken gebruik uw winterdepressieve klachten, zoals somberheid, lusteloosheid en vermoeidheid verminderen en voorkomen.

  Je ontvangt 290 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Innosol Origo - Daglicht Therapielamp

Heeft u elke herfst en winter een dip in uw humeur en energieniveau? Dan heeft u misschien wel last van een winterdip of winterdepressie. De moderne Innosol Origo daglichtlamp kan het stralende middelpunt van uw huiskamer vormen. De Origo kan met 2 weken gebruik uw winterdepressieve klachten, zoals somberheid, lusteloosheid en vermoeidheid verminderen en voorkomen. De Innosol Origo is een erg krachtige lamp- het straalt op maar liefst 33 cm 10.000 lux uit. Daarnaast heeft deze lichttherapielamp nog meer voordelen ten opzichte van sommige andere lichttherapielampen.

Korte behandelingsduur

Met deze krachtige Origo daglichtlamp is een korte lichtkuur meestal genoeg. De behandelingsduur hangt af van hoe erg uw klachten zijn en van de afstand tussen u en de lamp. De richtlijnen voor behandelingsduur met deze lamp zijn:

 • 33 cm afstand – 30 minuten lichttherapie
 • 49 cm afstand – 45 minuten lichttherapie
 • 65 cm afstand – 1 uur lichttherapie

Behandeling van meerdere personen tegelijkertijd

Vanwege de lichtsterkte, het formaat van de lamp en de maximale gebruiksafstand van 65 cm kunnen meerdere mensen tegelijkertijd genieten van de positieve effecten van lichttherapie.

Dimbaar licht

Het licht van een lichttherapielamp is heel helder en kan in het begin even wennen zijn voor uw ogen. U kunt de lichtsterkte van de Origo daglichtlamp dimmen. Daarmee kunt u de intensiteit van het licht opbouwen tijdens uw behandeling. Als u eenmaal gewend bent, gebruikt u de lamp op volle sterkte. Daarvan is het voordeel dat u eerder klaar bent met uw lichttherapiekuur. Door de dimmer is deze lamp ook erg geschikt als interieurlamp.

Een daglichtlamp kan ook heel mooi zijn. Dat bewijst Innosol wel met deze zeer stijlvolle Origo daglichtlamp. Deze moderne lamp staat prachtig in iedere stijlvolle woning.

Lichttherapie met de Innosol Origo daglichtlamp

Lichttherapie is met de Innosol Origo daglichtlamp erg gemakkelijk. U gebruikt de lamp bij voorkeur gedurende minimaal 2 weken iedere ochtend om het effect van lichttherapie te ervaren.

 1. Zet de lamp schuin voor u neer op maximaal 65 cm afstand.
 2. Zet de lamp aan.
 3. U hoeft niet direct in het licht te kijken.
 4. Zet de lamp na de behandelingsduur uit.

Omdat u direct in het licht kijken niet nodig is, kunt u tijdens de lichttherapie televisiekijken, lezen of computeren. Wij raden u wel aan om af en toe heel even in het licht te kijken.

Inhoud: Innosol Origo - Daglicht Therapielamp

Artikelnummer CD731255
Merk Innosol
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend