Innosol Mesa Mega - Daglichtlamp

gratis verzending

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Innosol Mesa Mega - Daglichtlamp

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

De meest krachtige lichttherapielampen van Innosol de Mesa en de Mesa Mega. Deze zeer effectieve daglichtlampen zijn veilig en comfortabel dankzij de lage oppervlakte luminantie en het flikkervrije licht.

  Als u dit product koopt dan krijgt u 378 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Innosol Mesa Mega - Daglichtlamp

Het ingebouwde handvat maakt de Innosol Mesa makkelijk te verplaatsen. De Mesa Mega is geschikt voor lichttherapie op maar liefst 140cm afstand dankzij extra reflectoren en een transparanter scherm. Met de dimmer is de hoge lichtopbrengst van de Mesa Mega aan te passen aan uw voorkeur. Onderzoek toont aan dat daglichttherapie bijdraagt aan een vitaal en energiek leven en een gezonde nachtrust. Eveneens is vastgesteld dat lichttherapie het herstel bij een jetlag aanzienlijk versneld. Finland is richtingbepalend in dit onderzoek, wat een belangrijk startpunt is voor de ontwikkeling van Innosol lichttherapielampen.

Waar wordt het artikel voor gebruikt?

De Innosol daglichtlamp kan worden gebruikt bij de volgende klachten:

  • Vermoeidheid, lusteloosheid, gebrek aan energie
  • Herfstdepressie, winterdip (sombere stemming gedurende de herfst- en wintermaanden)
  • Niet-seizoensgebonden stemmingsproblemen
  • Verschoven slaapritme
  • Slaapproblemen (zoals inslaapproblemen of moeite met vroeg opstaan).

Deze klachten kunnen ontstaan door gebrek aan daglicht, bijvoorbeeld in de donkere wintermaanden, als u veel binnen zit, of als u veel nachtdiensten draait en overdag in bed ligt. Innosol lichttherapie is ontwikkeld in Finland, waar de zomer kort is en veel mensen last hebben van het tekort aan daglicht. Innosol lampen stralen licht uit dat de intensiteit van echt daglicht benadert (tot 10.000 lux). Het licht bereikt via de oogzenuwen de hersenen, waar het diverse processen stimuleert. Hierdoor verminderen of verdwijnen de klachten.

Hoe gebruikt u de Innosol daglichtlamp?

Daglichttherapie werkt heel eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is in de buurt van de lamp blijven zodat het licht goed uw ogen kan bereiken. Hoe dichter u bij de lamp zit, hoe korter de behandelduur. Tijdens de behandeling hoeft u niet in de lamp te kijken, maar kunt u bijvoorbeeld computeren, telefoneren, eten of lezen. U kunt de lamp het beste in de ochtend gebruiken. Dit voorkomt inslaapproblemen in de avond. 

Aanbevolen behandelduur: neem drie tot vijf dagen per week een lichtbad gedurende een half uur tot 2 uur (afhankelijk van uw afstand tot het apparaat en het type lamp).Lees voor gebruik de handleiding.

Wanneer mag u het artikel niet gebruiken?

Overleg met een arts voordat u aan daglichttherapie begint als u last heeft van epilepsie, een psychische aandoening of een oogaandoening. Dit geldt ook voor mensen die bepaalde medicatie voor depressies of oogziektes gebruiken.

Inhoud: Innosol Mesa Mega - Daglichtlamp

Artikelnummer CD703280
Merk Innosol
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info