Login of maak een account om punten te verdienen.
 • Gratis bezorging bij €50 of meer

 • ssl beveiliging

 • Al meer dan 100.000 klanten

  Innosol Mesa - Lichttherapielamp

  Meer afbeeldingen

  Innosol Mesa - Lichttherapielamp

  Beschikbaarheid: In voorraad

  You could receive 5 Punten for writing a review and/or rating this product.

  De meest krachtige lichttherapielampen van Innosol de Mesa en de Mesa Mega. Deze zeer effectieve daglichtlampen zijn veilig en comfortabel dankzij de lage oppervlakte luminantie en het flikkervrije licht.

  Je ontvangt 317 Punten voor het aanschaffen van dit product

  € 395,00

  Special Price € 323,00

  OF
  Beschrijving

  Details

  Innosol Mesa - Lichttherapielamp

  Het ingebouwde handvat maakt de Innosol Mesa makkelijk te verplaatsen. De Mesa Mega is geschikt voor lichttherapie op maar liefst 140cm afstand dankzij extra reflectoren en een transparanter scherm. Met de dimmer is de hoge lichtopbrengst van de Mesa Mega aan te passen aan uw voorkeur. Onderzoek toont aan dat daglichttherapie bijdraagt aan een vitaal en energiek leven en een gezonde nachtrust.

  Onderzoek toont aan dat daglichttherapie bijdraagt aan een vitaal en energiek leven en een gezonde nachtrust. Eveneens is vastgesteld dat lichttherapie het herstel bij een jetlag aanzienlijk versneld. Lichttherapie werkt het beste in de ochtend, u kunt eten, tv kijken of achter uw pc zitten terwijl u de lamp het werk laat doen. Het is niet de bedoeling om in de lamp te staren, maar de lamp dient gedurende een lichttherapie sessie wel in uw gezichtsveld te staan. Hoe dichter u bij de lamp zit des te krachtiger en korter een sessie wordt.

  Lichttherapie vereist een lichtsterkte tussen de 2.500 en 10.000 LUX. De lichttherapielampen van Innosol voldoen aan alle eisen die er gesteld worden, het licht is trillingsvrij en wordt gelijkmatig verdeeld. Het licht van de Innosol Mesa Daglichtlamp bereikt u zelfs nog op een afstand van 120cm! Deze zeer effectieve daglichtlampen zijn veilig en comfortabel dankzij de lage oppervlakte luminantie en het flikkervrije licht. Het ingebouwde handvat maakt de Innosol Mesa makkelijk te verplaatsen. De Mesa Mega is geschikt voor lichttherapie op maar liefst 140cm afstand!

  Inhoud: Innosol Mesa - Lichttherapielamp

  Extra informatie

  Extra informatie

  Merk Innosol
  Voorraad Op voorraad
  Levertijd 1-2 werkdagen
  Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
  Brievenbuspost Nee
  Gebruiksaanwijziging Nee
  Retour informatie Klik hier voor meer informatie
  Mag het Retour? Ja indien ongeopend
  Beoordelen
  Vertel ons wat je van dit product vindt