Innosol Aurora - Daglichtlamp

gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 2-5 werkdagen

Van € 275,00

Special Price € 245,00

11% korting

OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

De Innosol Aurora daglichttherapie lamp is een prettige lamp voor de ogen. 

  Je ontvangt 241 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Innosol Aurora - Daglichtlamp

De Innosol Aurora daglichttherapie lamp is een prettige lamp voor de ogen. Het licht wordt dankzij de semi-transparante kap gelijkmatig verdeeld en het licht flikkert niet. Ga met deze mooie lamp de symptomen van een winterdepressie snel tegen.

De Innosol Aurora is een fraaie daglichtlamp met een therapieafstand van 45 centimeter rondom de lamp. Dankzij de dimmer kan de Aurora ook gebruikt worden als normale sfeerverlichting in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. Dankzij het bijzondere design zal niet eens opvallen dat dit eigenlijk een daglichtlamp is!

Lichtherapie vereist een minimale lichtintensiteit van 2.500 lux. Niet zomaar iedere lamp produceert helder en intensief licht dat geschikt is voor daglichttherapie. De Innosol Aurora voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan effectieve lichttherapie. De lamp zorgt voor de behandeling van winterdepressie met maximaal 10.000 lux. Het licht is aangenaam voor de ogen en flikkert niet. De semi-transparante kap verdeelt het licht gelijkmatig over de lamp en filtert de UV straling.

Met deze krachtige Aurora dimbare daglichtlamp is een korte lichtkuur vaak genoeg. Hoe lang u lichttherapie nodig heeft, is afhankelijk van de ernst van uw klachten en van de afstand van u tot de lamp. De richtlijnen voor behandelingsduur met deze lamp zijn:

23 cm afstand – 30 minuten lichttherapie
34 cm afstand – 45 minuten lichttherapie
45 cm afstand – 1 uur lichttherapie

Dankzij de lichtsterkte, de grootte van de lamp en de maximale gebruiksafstand van 45 cm kunnen meerdere mensen tegelijkertijd van de lichttherapie profiteren.

Dimbaar licht

Het licht van een lichttherapielamp is best fel. Dat is in het begin vaak wennen. Het voordeel van deze lamp is dat u het licht kunt dimmen. U kunt op een lage stand beginnen en de felheid van het licht langzaam opvoeren. Als u eenmaal aan het licht gewend bent, kunt u de lamp op vol vermogen gebruiken. Dan is het licht feller, zodat de lichttherapiekuur minder lang is.

Stijlvol design

Een daglichtlamp kan ook heel mooi zijn. Dat bewijst Innosol wel met deze moderne Aurora dimbare daglichtlamp.

Lichttherapie met de Innosol Aurora dimbare daglichtlamp

Lichttherapie is heel gemakkelijk met de dimbare Innosol Aurora. Bij voorkeur gebruikt u de daglichtlamp 2 weken lang iedere ochtend om het effect van lichttherapie te ervaren.

  1. Zet de lamp schuin voor u neer op maximaal 45 cm afstand.
  2. Zet de lamp aan.
  3. U hoeft niet direct in het licht te kijken.
  4. Zet de lamp na de behandelingsduur uit.

Omdat u niet recht in het licht hoeft te kijken, kunt u tijdens de lichtkuur televisiekijken, lezen of computeren. Wij raden u wel aan om af en toe heel even in het licht te kijken.

Inhoud: Innosol Aurora - Daglichtlamp

Artikelnummer CD720236D
Merk Innosol
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend