Infinitive Beauty Professional Titanium Microneedle Derma - Naaldstempel

Van € 12,50

Special Price € 8,95

28% korting

  • Koop 3 voor € 8,33 per stuk. en bespaar 7%
OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

De Derma Naaldstempel kan het huidwondgenezend vermogen stimuleren. De effecten zijn vergelijkbaar met die van de laser en de opgezette cosmetische chirurgie. 

  Als u dit product koopt dan krijgt u 8 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Infinitive Beauty Professional Titanium Microneedle Derma - Naaldstempel

De Derma Naaldstempel kan het huidwondgenezend vermogen stimuleren. De effecten zijn vergelijkbaar met die van de laser en de opgezette cosmetische chirurgie. Het is veilig en betrouwbaar en is de beste keuze voor een anti-aging behandeling.

De stempel kan meer dan 250.000 micro schepen op de epidermis doorprikken die een efficiënt voedend leveringssysteem in de epidermis en het onderhuidse weefsel vormen waarmee het actieve ingrediënt van de voeding in de huid effectief het toelaten van huidonderhoud & huidverzorging kan binnengaan.

Gebruik van naaldstempel:

0,2- Kleine littekens huidvlekken en slanke lijnen. Dagelijks thuisgebruik.

0.25- Kleine littekens huid vlekken lichtere rimpels lichtere vlekken en slanke lijnen. Behandelt lichte haaruitval en het aanbrengen van cosmetica. Dagelijks thuisgebruik.

0.3 - Kleine littekens huidonzuiverheden en slanke lijnen. Helpt tegen haaruitval en zorgt voor hergroei en regeneratie. Thuisgebruik 4 tot 5 keer per week.

0.5 - Kleine acne en puistjes littekens huid onzuiverheden en slanke lijnen. Gebruikt voor cosmetische toepassing en om haargroei en regeneratie te bevorderen. Thuisgebruik 3 tot 4 keer per week.

0.75- Kleine acne en puistjes littekens huid oneffenheden en slanke lijnen. Gebruikt om meer ernstige haargroei en regeneratie te bevorderen. Thuisgebruik 3 tot 4 keer per week.

1.0 - Diepe acne en puistjes littekens huid vlekken dieper rimpels en diepere mee-eters. Ideaal voor de behandeling van lichtere striae en cellulitis. Thuisgebruik 3 keer per week.

1.5- Diepe acne en puistjes littekens huid onzuiverheden en diepere rimpels. Ideaal voor de behandeling van matige striae en cellulitis. Thuisgebruik 2/ 3 keer per week.

2.0- Diepe acne en puistjes littekens op het lichaam en puistjes op de huid. Ideaal voor de behandeling van opvallende zichtbare striae en opvallende zichtbare cellulitis. Thuisgebruik 2 keer per week.

2.5- Diepe littekens striae en cellulitis. Thuisgebruik 1/2 keer per week.

3.0- Zeer diepe littekens zeer diepe striae en zeer diepe cellulitis. Thuisgebruik 1/2 keer per week.

Inhoud: Infinitive Beauty Professional Titanium Microneedle Derma - Naaldstempel

Artikelnummer 6955496601719
Merk Infinitive
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info