Wijn & Cocktails

Sorteer 23 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sorteer 23 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wijn en Cocktails 

Wijnkenners kiezen ervoor om wijn liggend te bewaren. Op deze manier blijft de kurk vochtig en droogt deze niet uit. Als de kurk uitdroogt kan deze krimpen en komt er teveel zuurstof bij de wijn. Het assortiment van de voordeeldrogisterij, bestaat uit wijnrekken waarin de wijn liggend of staand geplaatst kan worden. De meeste wijnflessenrek kunnen staand op de grond of op een tafel geplaatst worden. Daarnaast zijn er ook een aantal wand wijnrekken die voor een uniek effect aan de muur zorgen!

Waarom een metalen wijnrek ? 

Onze metalen wijnrekken met een heel mooi en stijlvol design bieden u de mogelijkheid om uw wijnen op een geweldige manier te presenteren. U vindt bij Voordeeldrogisterij een breed aanbod met verschillende wijnrekken voor uw speciale wijnplek. Het ontwerp en de strakke afwerking zorgen voor de perfecte uitstraling. 

Over de wijnrekken?

We hebben wijnrekken van verschillende soorten en maten. De ruimste bestaat uit 30 flessen en de laagste uit 12 flessen alsnog heeft u hier genoeg ruimte om de flessen in kwijt te kunnen.

Of je nou je wijn zo wil weg ruimen dat er nog genoeg ruimte over blijft voor andere dingen of dat je het nou in stijl wilt presenteren dat maakt niet uit. In elke geval is dit stapelbare wijnrek een goede keuze. De uitsparing voor de hals en buik van de wijnfles is geschikt voor alle standaard wijnflessen en houd ook champagne en andere glas flessen op zijn plaats. Behoud het overzicht over je wijnassortiment met het stapelbare wijnrek. Kies daarom voor dit stapelbare metalen wijnflessenrek.

Wijnrek Metaal -  Max. 30 Flessen 0,7 L

Dit handige metalen wijnrek is geschikt voor maar liefst 30 flessen van 0,7 liter (standaard maat wijnfles). Naast het praktische gedeelte dient het ook als mooie decoratie in de woonkamer. Ideaal voor de wijnliefhebbers. Het wijnrek wordt geleverd met bevestigingsmateriaal om het eventueel aan de muur vast te maken. 

Specificaties: 

  • Materiaal: metaal

  • Capaciteit: max. 30 flessen van ca. 0.7 Liter

  • Stapelbaar

  • Kleur: Zwart

  • Afmeting: ca. 58 cm breed x 57 cm hoog x 24 cm. Je kent het wel: lekker tafelen, een enthousiast verhaal... En voor je het weet zit er meer rode wijn in je tafelkleed en op je kleding dan in je glas. Geen paniek, kan gebeuren! Maar hoe verwijder je een rode wijnvlek zonder een dure stomerij rekening? Wij leggen het je uit in 5 simpele stappen.

Dylon Vlekverwijderaar - SOS Wijn / Koffie 50ml

De SOS Vlek lijn van Dylon is speciaal ontwikkeld om simpel en effectief de meest hardnekkige vlekken te verwijderen. Omdat vlekken zeer verschillend zijn, zijn er verschillende Dylon SOS Vlek producten verkrijgbaar. Dylon SOS Vlek Wijn/Koffie verwijdert onder meer de vlekken van wijn en koffie.

Dit heb je nodig:
- Een paar eetlepels zout (hoe groter de vlek, hoe meer zout!)
- Schone doek
- Kokend water
- Optioneel: een kom en elastiek

Zo verwijder je een wijnvlek: 
1. Dep Met een schone vochtige doek dep je de overtollige wijn van de vlek. Let erop dat je niet wrijft, dat zorgt er juist voor dat de vlek hardnekkiger wordt.

2. Trek het oppervlak met de vlek strak
Heb je een kom? Span de stof dan over de kom zodat je makkelijker bij de vlek komt. Heb je ook een elastiek? Handig, zo blijft de stof om de kom gespannen. Strakgespannen boven de gootsteen is trouwens een prima alternatief.

3. Strooi zout over de wijnvlek
En veel zout! Laat dit ca. 5 minuten intrekken zodat het zout de rode wijn helemaal kan absorberen. Tip: hoe sneller je na het morsen het zout strooit, hoe makkelijker de vlek verdwijnt.

4. Giet kokend water over de vlek
Schenk het water voorzichtig over de wijnvlek van zo’n 20 cm hoogte (ongeveer). Door de afstand heeft het water meer kracht om de vlek weg te spoelen.

5. Stop je kledingstuk of tafelkleed in de wasmachine
Doe er wat wasmiddel bij en zet de wasmachine op de intensieve (hete) stand. Wie had het nog over die wijnvlek?