Terug

Printerinkt (2)

Filters

Voordelig uw inktcartridges bestellen bij voordeeldrogisterij.nl

Wil je graag printen maar is je inkt op? Op voordeeldrogisterij.nl kan je printerinkt kopen voor een mooie voordelige prijs. Er worden verschillende cartridges verkocht voor verschillende merken printers, neem een kijkje op de website of uw printer er tussen staat en u kunt inkt kopen voor een super voordelige prijs. Als je op een product klikt staat in de beschrijving aangegeven voor welke printers ze beschikbaar zijn.

Pixeljet Inkt Cartridges

Printen hoeft niet duur te zijn. Daarom hebben onze cartridges van Pixeljet de kwaliteit gewaarborgd in een goed alternatief op de dure cartridges en toners van het merk zelf. Want printen hoeft niet duur te zijn. De cartridges van het merk zijn getest door instituten en vakbladen. Naast het feit dat deskundigen bevestigen dat het product van een goede kwaliteit is heeft het ook een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Het tijdschrift ComputerIdee heeft de Pixeljet cartridges bekroond tot de beste kwaliteit cartridges. De cartridges zijn ook in een onderzoek van de consumentenbond bekroond met de titel : Laagste prijs. Het merk Pixeljet biedt ook 12 maanden garantie. Dankzij deze garantie bent u altijd zeker van een kwaliteitsproduct met de voordelige prijs van voordeeldrogisterij.nl.

De prijzen van cartridges zijn redelijk prijzig maar de kosten hiervan zitten hem niet zo zeer in het inkt zelf maar meer in de inktkop en de chip van de cartridges. Omdat het inkt zelf niet heel duur is kiest Pixeljet ervoor om de cartridges volledig te vullen, veel concurrenten doen dit niet. Het is dus niet alleen voor een voordelige prijs maar je kan er ook nog eens langer mee doen. U kunt direct beginnen met printen als u de cartridges in huis hebt, ze zijn klaar voor gebruik. Alleen nog bevestigen in de printer en uw printopdracht kan uitgevoerd worden. De cartridges worden geleverd in een goede kwalitatieve verpakking, dankzij deze verpakking blijft de kwaliteit van de printerinkt en de cartridges zelf intact totdat het bij u thuis is gearriveerd. De cartridges zijn niet schadelijk voor uw printer dus u kunt zorgeloos afdrukken met deze cartridges zonder dat het ten koste gaat van uw printer.

Waarom je cartridges bestellen bij voordeeldrogisterij?

Bij voordeeldrogisterij.nl worden geen refurbished cartridges verkocht, dit zijn cartridges die kapot waren en vervolgens weer zijn gemaakt, of leeg waren en bijgevuld zijn. Bij voordeeldrogisterij krijg je altijd nieuwe cartridges en is de kwaliteit dus gegarandeerd. Bij voordeeldrogisterij heb je een snelle en constante levering van je cartridges. We hebben een lage ‘defect rate’, dit wil dus zeggen dat de producten die wij geleverd hebben vaak goed zijn en niet kapot. Wij verkopen cartridges voor de grote merken als Canon, HP en Edson.

Altijd voordelige prijzen op onze website en cartridges van hoge kwaliteit Bestel daarom uw cartridges bij voordeeldrogisterij.nl. Bestel uw cartridges voor op de website voor 21:00 en hij is dezelfde dag nog verzonden. Bestelt u boven de 50 euro dan is de verzending gratis, dus u kunt ervoor kiezen om veel in een keer te bestellen aangezien het toch goed blijft.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh