Insectenbestrijding

Sorteer 2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Insectenbestrijding

Insectenbestrijding

In de zomer zijn insecten een grote irritatie van veel mensen. Van wespen en vliegen tot mieren en slakken. Bij Voordeeldrogisterij hebben we meerdere producten die ervoor zorgen dat u geen last meer hebt van insecten. Bekijk hieronder een paar voorbeelden van ons assortiment.

Goedkope horren / vliegenhorren kopen bij voordeeldrogisterij.nl

Bestel goedkoop uw horren op voordeeldrogisterij.nl en ga de insecten tegen tijdens de zomerdagen. Door deze hor kunnen de insecten niet in uw huis dringen maar kunt u alsnog de deur open laten staan wanneer het heel warm is. Dankzij de hor kunt u dus frisse lucht van buiten in uw huis laten zonder last te hebben van ongedierte. Ook houd het bijvoorbeeld bladeren tegen die ook naar binnen kunnen waaien wanneer u een deur of een raam open laat staan. Natuurlijk vind u bij voordeeldrogisterij.nl een vliegenhor met een mooie aanbieding en een voordelige prijs. Ook transparante insectenhorren verkrijgbaar, hierdoor komt er dus ook nog daglicht uw huis in en wordt het niet gelijk helemaal donker.

Anti insecten spray met DEET kopen in de aanbieding bij voordeeldrogisterij.nl!

Anti insecten spray zorgt voor de preventie en eliminatie van vliegende en ook kruipende insecten. Gedurende een periode van 6 maanden profiteer je van de krachtige formule dat ontwikkelt is voor het behoud van een insectenvrij huis. De sprays hebben bij het gebruik een langdurige werking dat tot wel 4 to 6 weken. Bij Voordeeldrogisterij kunt u ook Deet kopen dit is zeer effectief tegen muggen. Anti insectenspray of DEET kopen in de aanbieding bij Voordeeldrogisterij.nl!

Kruipende insecten bestrijden met anti insectenspray:

Houd of richt het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel goed alle schuilplaatsen achter en ook onder kasten, koelkasten, radiatoren en ander apparatuur. Voor de behandeling tegen vlooien of vlooienlarven de te behandelen plek eerst goed stofzuigen. Spuit dan op een afstand van ongeveer 20 cm zonder slangetje gelijkmatig over de te behandelen plek door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen. Nooit te grote oppervlakken zoals wanden of vloeren behandelen. Bij de behandeling van objecten tegen vlooien zo mogelijk de bodem onder het object afdekken. Dit gebruikte afdekmateriaal afvoeren met het restafval. Het middel blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Controle op het effect en indien nodig herhalen van de behandeling is geboden. Anti insectenspray kopen op Voordeeldrogisterij.nl!

Lokdoosjes voor ongedierte voordelig te bestellen op Voordeeldrogisterij.nl

Last van ongedierte? Bij Voordeeldrogisterij hebben wij een ruim assortiment lokdoosjes voor ongedierte, Zoals: mierenlokdoos, muizenlokdoos, mottenval, mierenloktoren en een slakkenvanger. Bestel nu voordelig al deze lokdoosjes op Voordeeldrogisterij.nl!

Mierenlokdoos bij Voordeeldrogisterij

Last van mieren? De mierenlokdoos is een effectieve manier om verlost te worden van die erg vervelende mieren. Ze nemen de werkzame stof namelijk mee naar het nest, waardoor ook daar de alle mieren gedood worden. Het is daarom ook een zeer schone methode om alle  mieren te bestrijden! Zowel binnen als buiten te gebruiken. Mierenlookdoos kopen bij Voordeeldrogisterij.nl!

Muizenlokdoos bij Voordeeldrogisterij

Heb je muizen in je huis? Met deze muizenlokdoos ben je er binnen de kortste keren vanaf. Je stopt gif in de muizenlokdoos waar natuurlijk kinderen en huisdieren er niet bij kunnen, dankzij het slimme ontwerp. Hierdoor is het veilig in gebruik en dood je heel eenvoudig alle muizen die van het gif eten. Muizenlookdoos kopen bij Voordeeldrogisterij.nl!

Vliegen bestrijden met een elektrische vliegenmepper, vliegenlamp & Meer                                                                            

Vliegen bestrijden

Heeft u last van vliegen in uw woning? Of andere insecten bijvoorbeeld muggen. Bij Voordeeldrogisterij.nl bieden wij de beste producten aan om de vliegen te bestrijden, zoals een elektrische vliegenmepper, vliegenlamp en normale vliegenmeppers. Met deze producten komt u heel gemakkelijk van de vliegen / insecten af.

Vliegen bestrijden met Verschillende vliegenvangers

Er zijn veel verschillende vliegenvangers, denk bijvoorbeeld aan een vliegenlamp waar de vliegen op af komen en geëlektrocuteerd worden, of aan de standaard vliegenmeppers waarmee je de vlieg/mug uit de lucht of van de muren kan slaan. Ook zijn er elektrische vliegenmeppers die je tegen de insecten aan moet houden

en dan geëlektrocuteerd worden. Elektrische vliegenmeppers geven een stroomstoot aan het insect waardoor ze dood zullen neervallen.

- normale vliegenmeppers.

- elektrische vliegenmeppers.

- vliegenlampen.