Hepatitis B LabTest
gratis verzending

Beschikbaarheid: In voorraad

Levertijd: 1-3 werkdagen
€ 59,95
OF
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk
Test uzelf snel, eenvoudig en thuis op hepatitis B. U neemt thuis een beetje bloed af en volgt de test volgens de gebruiksaanwijzing uit. Binnen 5 werkdagen heeft u de uitslag.
  Je ontvangt 58 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Hepatitis B Test voor thuis

Voor deze test neemt u zelf wat vingerprik bloed af met behulp van een speciale afnameset. In het laboratorium worden de antistoffen gemeten tegen een stukje van het Hepatitis B virus. Indien deze antistoffen worden aangetoond dan is verder onderzoek nodig.

Hoe kan ik mijn test bestellen?

Uw gegevens zijn bij ons in veilige handen. Wij geven uw gegevens nooit aan derden door en gaan uiterst zorgvuldig met uw privacy om. Voor een afnameset hebben we een naam, geslacht en geboortedatum nodig. Voor de logistiek hebben we een naam, e-mailadres en een adres nodig waar we de testset in een neutrale verpakking naartoe kunnen sturen. 

Binnen 5 dagen is de uitslag bekend

U ontvangt een e-mail zodra de uitslag bekend is. U kunt dan met uw inlogcode naar de afgeschermde pagina op de site gaan en daar kunt u de uitslag zien.

Klik hier voor een videoinstructie

Hoe werkt de hepatitis B test voor thuis?

Wanneer u de test bestelt, krijgt u van het laboratorium rechtstreeks een testkit thuisgestuurd. Hiervoor hebben wij uw adresgegevens nodig. Deze verpakking is 100% anoniem en zal zonder logo of reclame naar u verstuurd worden. In de verpakking vindt u de testkit en een gebruiksaanwijzing. Lees de gebruiksaanwijzing goed door en neem de test af zoals dit beschreven staat, alleen dan bent u zeker van een juiste uitslag. Wanneer u de test heeft afgenomen verpakt u deze zoals beschreven en stuurt u hem met de bijgevoegde enveloppe naar het laboratorium. Het lab zal uw bloed onderzoeken op de aanwezigheid van antilichamen tegen het hepatitis B virus (HBV) of aanwezigheid van (delen van) het virus zelf. 

Hepatitis B heeft een voorkeur zich te verstigen in de levercellen, waardoor een leverontsteking kan worden veroorzaakt. Hepatitis B is te voorkomen door middel van een vaccinatie.

Wanneer is het verstandig een Hepatitis B test af te nemen?

Het is verstandig een Hepatitis B test af te nemen wanneer u vermoedt dat u het virus opgelopen kunt hebben. Daarnaast zijn verschijnselen van leverontsteking ook een teken dat u mogelijk Hepatitis B heeft opgelopen. Een acute infectie van Hepatitis B kan braken en geelzucht veroorzaken. Wanneer u zich niet op tijd laat testen en chronische Hepatitis B heeft, kan dit leiden tot levercirrose.

Hoe krijg ik de uitslag en wat betekent dit?

Wanneer u de test heeft afgenomen en heeft opgestuurd, zal het tot 5 werkdagen duren voor u de uitslag hiervan kunt bekijken. Het lab zal het afgenomen bloed voor u onderzoeken en de resultaten online invoeren. Met de unieke gebruikersnaam en code kunt u inloggen op uw eigen profiel van de website. Hier kunt u de uitslag van uw test bekijken. Alleen u kunt deze uitslag zien.
Wanneer de uitslag positief is, betekent dit dat u besmet bent met Hepatitis B. Er bevinden zich antilichamen of (delen van) het virus zelf in uw bloed. U kunt naar een huisarts gaan om te vragen naar een behandeling.
Wanneer de uitslag negatief is, betekent dit dat u niet besmet bent met het Hepatitis B virus.  

EAN: 0652625660

Extra informatie

Merk Thuistestspecialist
Voorraad Op voorraad
Levertijd 1-3 werkdagen
Verzendkosten GRATIS Verzending
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend