Grundig Bluetooth Autospeaker - 2.1A

Van € 29,95

Special Price € 12,79

57% korting

OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

Grundig Bluetooth Autospeaker – 2.1A zorgt voor een fraaier en beter geluid in de auto als u naar muziek luistert. Er zit een groot verschil in geluidskwaliteit dat wordt voortgebracht door de standaard muziekvoorziening in de auto en tussen de geluidskwaliteit van de 2.1A

  Als u dit product koopt dan krijgt u 12 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Grundig Bluetooth Autospeaker - 2.1A

Grundig Bluetooth Autospeaker – 2.1A zorgt voor een fraaier en beter geluid in de auto als je muziek aan het beluisteren bent. Er zit een groot verschil in geluidskwaliteit tussen  de standaard muziekvoorziening in de auto en tussen de geluidskwaliteit van de 2.1A Grundig Bluetooth Autospeaker. Dat is overigens niet het enige voordeel als je voor deze geluidsoverbrenger kiest. Er is namelijk sprake van Bluetooth, zodat er geen draden aan te pas hoeven te komen.

Het betreft hier een handsfree speaker die ook ideaal is om tijdens het rijden in de auto te bellen. De Grundig autospeaker heeft meerdere functies. Mocht je waarde hechten aan de mogelijkheid om op een veilige manier te bellen in de auto en een optimale muziekervaring wil beleven, pak dan deze kans om deze autospeaker aan te schaffen.

De stroomsterkte betreft 2.1A en er is sprake van een rotatie van 60 graden. Op deze manier kan de speaker altijd in de juiste richting geplaatst worden. Het gewicht van de Grundig Bluetooth Autospeaker – 2.1A is maar 216 gram en de afmetingen zijn 55 x 55 x 90 mm.

Handig bij deze autospeaker is ook de aanwezigheid van een USB oplader.

Specificaties

- Handsfree luidspreker
- USB oplader 
- Zwart 
- 2.1A stroomsterkte
- 60 graden rotatie 
- Bluetooth 
- 216 gram
- 55x55x90 mm

Inhoud: Grundig Bluetooth Autospeaker - 2.1A

Artikelnummer 8711252012889
Merk Grundig
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €60)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info