Glucose-Check urinetest - 3st

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Glucose-Check urinetest - 3st

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
De Glucose-check urinetest test u eenvoudig op de aanwezigheid van glucose en/of ketonen in uw urine. Deze test is handig om te testen op diabetes en voor diabetici voor het testen op aanwezigheid van ketonen.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 7 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Glucose-Check urinetest - 3st

De Glucose-Check is een eenvoudige urinetest waarmee u het glucosegehalte bepaalt. De urinetest is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en toont ketonen en/of glucose in de urine aan. De test heeft een palstic strip met twee urinetesten. Wanneer de ketonentest beige tot donkerpaars kleurt, is de uitslag positief. Voor de glucose geldt dat deze positief test wanneer de kleur lichtgroen tot bruin is. De bijgeleverde kleurenkaart helpt u deze te bepalen.

Glucose hoort normaal gesproken niet in de urine aantoonbaar te zijn. De test is niet geschikt voor het bepalen van de exacte hoeveelheid glucose in het bloed, maar geeft een indicatie of u een (nier)infectie of beginnende diabetes heeft. Een positieve test dient altijd nader onderzocht te worden door een huisarts, zodat er voor u een passend behandelplan opgesteld kan worden.

Beginnende diabetes wordt vaak onderschat. De klachten van diabetes komen vaak pas na enkele jaren en de schade aan het lichaam is dan al voldaan. Wanneer u tijdig test op de aanwezigheid van glucose in de urine, kunt u er zeker van zijn dat u er altijd op tijd bij bent.

Is de test nauwkeurig?

De testen zijn vergeleken met professionele urinestrips en geven hier meer dan 98% gelijkenis in aan. De testen zijn dus betrouwbaar voor thuisgebruik. Daarentegen is het wel verstandig een arts te raadplegen wanneer de test positief blijkt. Het moeten dan een behandelplan en/of meerdere test uitgevoerd worden voor het vaststellen van uw gezondheid.

Hoe vaak moet ik zo'n test uitvoeren?

Bij deze test wordt aangeraden hem een paar keer per jaar af te nemen. Dit voorkomt dat u te laat bent met het vaststellen van diabetes. Ook voor diabetespatiënten is het verstandig een aantal maal per jaar te controleren op de aanwezigheid van ketonen.

Inhoud van de verpakking:

3 individueel verpakte testen op glucose en/of ketonen
Kleurenkaart om de test eenvoudig af te lezen
Uitgebreide bijsluiter in het Nederlands

Wanneer u vastgesteld diabeet bent kunt u deze test gebruiken om te controleren of er (on)voldoende insuline aanwezig is in uw lichaam. De test is echter niet geschikt voor het controleren van de effecten van uw dieet.

Artikelnummer 8718053789163
Merk Testjezelf
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf €50)
Brievenbuspost Ja
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info