Gillette Mach3 Turbo Houder + 5 Scheermesjes

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Gillette Mach3 Turbo Houder + 5 Scheermesjes

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

Bent u toe aan een nieuwe manier van scheren? Laat u dan verrassen door de Gillette Mach3 Turbo Houder. Een scheerapparaat dat speciaal ontworpen is voor een dichte en comfortabele scheurbeurt. 

  Je ontvangt 13 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Gillette Mach3 Turbo Houder + 5 Scheermesjes

Bent u toe aan een nieuwe manier van scheren? Laat u dan verassen door de Gillette Mach3 Turbo Houder. Een scheerapparaat dat speciaal ontworpen is voor een dichte en comfortabele scheurbeurt. Het scheersysteem van Gillette Mach 3 Turbo combineert geraffineerde scheertechnologieën die samenwerken als een manueel systeem zodat het een glad en comfortabel scheerresultaat geeft. Geef jouw manier van scherenl een turboboost en maak van scheren een high-end activiteit. De Gillette Mach3 Turbo combineert Gillette's 3-voudige scheertechnologie met anti-frictie mesjes die zacht over je huid glijden. Het bewegende scheerhoofd met 10 microribbels volgt elke contour van je gezicht voor ultra comfort en gladheid. De lubrastrip op het scheerhoofd verkleurt langzaam naar wit, waarmee aangegeven wordt wanneer je scheerbeurt niet meer optimaal is.

3-voudige scheertechnologie

Gillette's 3-voudige scheertechnologie met anti-frictiemesjes glijdt zacht over je gezicht. Scheren wordt ongelooflijk gemakkelijk en super glad.

Scheren met precisie

Een voorwaarts bewegend scheerhoofd met 3 progressief geplaatste mesjes en 10 microribbels op het mesje scheren de huid glad door zacht iedere contour van je gezicht te volgen. Een scheermesje dat zo comfortabel aanvoelt: een garant perfecte scheerbeurt.

Ultieme sensiviteit

De lubrastrip indicator maakt de huid gladder zodat het mesje optimaal over de huid glijdt en scheren nog comfortabeler aanvoeltt. De groene streep vervaagt naarmate het mesje vaker gebruikt wordt om aan te geven dat je niet langer kunt genieten van een optimale scheerervaring. Een gladde en super goede scheerervaring betekent dat je je van je beste kant kunt laten zien.

  •  verbeterde smerende strip
  •  geavanceerde draaiende kop
  •  superieure cartridge geometrie 
  •  betere bescherming van de huid
  •  individueel verende mesjes

Inhoud: 1x Houder, 5x Mach3 Turbo scheermesjes

Artikelnummer 7702018306756
Merk Gillette
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend