Cholesterol

Sorteer 4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Sorteer 4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Rode gist rijst / Q10 supplementen van o.a. Lucovitaal

In ons lichaam zit cholesterol. De meeste cholesterol wordt zelf aangemaakt wordt door de lever. In het ideale geval maakt het lichaam precies genoeg cholesterol aan, maar er kan ook te veel cholesterol aangemaakt worden en dan ontstaat er een te hoog cholesterolgehalte.

De tabletten van Voordeeldrogisterij dragen bij aan het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte. Cholesterol speelt een grote rol in het dagelijks functioneren van het lichaam. Als het gehalte van cholesterol te hoog is, verhoogt dat het risico op hart- en vaatziekten. In de tabletten van Voordeeldrogisterij bevat het een bepaalde hoeveelheid Monacolin K en dat is voldoende voor een juist cholesterolgehalte in het bloed. 

Rode gist tabletten

Op Voordeeldrogisterij hebben wij een groot aanbod aan rode gist tabletten. Zo hebben we onder andere het merk Lucovitaal. Dit merk heeft altijd producten wat de beste resultaten laat zien.

Rode Gist Rijst & Vitamine K2 van Lucovitaal® is een samenstelling voor hart en bloedvaten. Dit is een natuurlijke formule met het actieve Monacolin K uit Monascus purpureus. Het verband tussen het gebruik van 10 mg Monacolin K per dag en het behouden van een normale cholesterolspiegel is wetenschappelijk bewezen.Deze samenstelling voor hart en bloedvaten bevat: Monacolin K, Vitamine K2 (Menaquinone-7), Vitamine B1 (Thiamine), Vitamine C (Ascorbinezuur)

Rode gist rijst werkingen

Rode gist rijst heeft meerdere positieve werkingen op het lichaam, hieronder zie je de rode gist rijst voordelen op een rijtje:
- Verlaging bloedglucosespiegel
- Tegengaan leververvetting
- Vermindering (toename) vetmassa
- Bescherming tegen diabetescomplicaties
- Lichte bloeddrukverlagende werking
- Remming osteoporose
- Neuroprotectie
- Betere prognose bij kransvatziekten
- Effectief bij dislipimedie

Door alle ingrediënten die rode gist rijst bevat heeft het veel effectieve werkingen bij veel problemen en klachten. Neem snel een kijkje in ons assortiment voor de beste producten voor top resultaat.

Rode gist rijst bijwerkingen

Rode gist heeft veel positieve werkingen op het lichaam, doordat het een stofje is uit ons eigen lichaam zijn de rode gist rijst bijwerkingen minimaal. Hieronder zie je de mogelijke rode gist rijst bijwerkingen.
Naast dat rode gist rijst heel veel positieve werkingen heeft op het lichaam heeft het ook bijwerkingen. Q10 is wel een stof die nauwelijks voorkomt in het lichaam, hierdoor zijn er nauwelijks bijwerkingen. Q10 is alleen een extra ondersteuning op het lichaam.

Rode gist rijst namelijk onder andere bijwerkingen zoals spierpijn, maag- en darmklachten. Maar ook klachten zoals spierafbraak, alvleesklierontsteking en ontregeling van de stollingstijd.

Rode gist rijst q10

Onderzoek toonde aan dat Q10-supplementen het lichaam beschermen tegen bijwerkingen van statines. Zo nam de spierpijn tot wel 40% af bij de onderzoeksgroep. Rode gist rijst Q10 helpt ook bij het ondersteunen van een gezonde bloeddruk. Niet alleen daarvoor is Q10 goed. Ook versterkt Rode gist rijst Q10 het tandvlees.

Altijd aanbiedingen in rode gist rijst op Voordeeldrogisterij

Op Voordeeldrogisterij hebben wij rode gist tabletten, rode gist rijst en meer artikelen altijd in de aanbieding. De producten hebben allemaal positieve effecten op het lichaam. Neem snel een kijkje in ons assortiment en geniet hoge kortingen op de rode gist rijst tabletten en andere producten van Voordeeldrogisterij.nl.