Pols Bloeddrukmeters

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Pols Bloeddrukmeters

Koop voordelig uw Polsbloeddrukmeter bij Voordeeldrogisterij.nl

Polsbloeddrukmeters zijn compacte bloeddrukmeters die geschikt zijn voor een meting om de pols. Het formaat van een Polsbloeddrukmeters is kleiner dan die van een Bloeddrukmeter die om de arm moet, hierdoor is een polsbloeddrukmeter gemakkelijk mee te nemen op reis. Een meting om de pols voelt minder vervelend dan een meting om de bovenarm. Een meting met een polsbloeddrukmeter is (bijna altijd) net zo betrouwbaar en nauwkeurig als een meting met een bovenarm bloeddrukmeter.

Altijd een geschikte polsbloeddrukmeter

Wij beschikken over een aantal polsbloeddrukmeters in ons assortiment. Polsbloeddrukmeters bestaan er in vele varianten. De verschillen tussen polsbloeddrukmeters zitten vaak in de bediening en het aantal functies. Zo verschilt het per polsbloeddrukmeter voor hoeveel personen deze bedoeld is en heeft ook ieder model een ander aantal geheugen posities. Een goede polsbloeddrukmeter heeft tevens een gemakkelijk te bedienen interface met knoppen die een duidelijke functie hebben.

Een exacte meting van de bloeddruk via de pols

De polsbloeddrukmeter geeft alleen betrouwbare resultaten als deze op de juiste manier gebruikt wordt. Er zijn namelijk twee dingen waarmee zorgvuldig rekening gehouden moet worden wanneer u thuis de bloeddruk opneemt, omdat Polsbloeddrukmeters ontzettend gevoelig zijn. U moet uw arm niet bewegen wanneer de meting wordt gedaan, dit verstoort het meetresultaat. Tijdens de meting moet de arm ter hoogte van het hart gehouden worden
Hierdoor krijgt u het resultaat nauwkeuriger dan als u dit niet doet. Sommige modellen geven een alarm af wanneer de positie van de meter niet goed is, zodat u altijd verzekerd bent van een nauwkeurig resultaat.

Polsbloeddrukmeters voor aan de computer

Door middel van de meegeleverde USB-kabel kunnen sommige polsbloeddrukmeters op de PC aangesloten worden. U kunt hierdoor de gemeten bloeddrukwaardes eenvoudig bijhouden en analyseren. 

Medisana HGH Polsbloeddrukmeter

In ons assortiment hebben wij onder andere de HGH bloeddrukmeter van Medisana. Deze is gecertificeerd door de MDD, en geeft de meetwaarden weer door middel van een kleurenschaal volgens de normen van de WHO. De polsbloeddrukmeter geeft een nauwkeurige meting weer op het grote display, en weergeeft systole, diastole, hartslag, datum en tijd

Omron RS8 Polsbloeddrukmeter.

De Omron RS8 Polsbloeddrukmeter wordt als topmodel van Omron beschouwd, en beschikt over betrouwbare en nauwkeurige meting. De RS8 is net als de RS6 fluisterstil tijdens de meting, en wordt geleverd als 'valuepack' met NFC-module. Dit houdt in dat u de bloeddrukmeter op de module legt, en de gegevens draadloos worden overgezet. De module is voorzien van een USB-kabel die de module kan verbinden met de pc (let op: geen Apple).
De RS8 van Omron heeft de functie mogelijkheid om meetresultaten in een grafiek te weergeven. Wanneer u een week lang elke ochtend, middag en avond, zijn deze metingen eenvoudig te vergelijken met behulp van de grafiek.
De RS8 heeft naast bovenstaande functies ook een opslaggeheugen. Het geheugen is geschikt voor 2 gebruikers, en heeft 100 plaatsen per gebruiker. De meter detecteert een onregelmatige hartslag, en beschikt over Intelligence Techniek, waardoor de manchet altijd op de juiste druk is opgeblazen voor extra nauwkeurige meting en gemak.