Genie Instant line Smoother - Anti Rimpel Creme + Pure Moisture (15ml)

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Blijf op de hoogte van Genie Instant line Smoother - Anti Rimpel Creme + Pure Moisture (15ml)

Ontvang een bericht wanneer het product weer leverbaar is.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ruim 100.000 tevreden klanten
  • Altijd korting op heel veel artikelen
  • Aangesloten bij Webshop keurmerk

De snelle en eenvoudige manier om er tot wel 10 jaar jonger uit te zien in slechts 2 minuten! Genie Instant Line Smoother lijkt wel een wondermiddel! 

  Je ontvangt 34 Punten voor het aanschaffen van dit product
Je ontvangt 5 Punten als je een beoordeling schrijft voor dit product.

Genie Instant line Smoother - Anti Rimpel Creme + Pure Moisture (15ml)

De snelle en eenvoudige manier om er tot wel 10 jaar jonger uit te zien in slechts 2 minuten! Genie Instant Line Smoother lijkt wel een wondermiddel! U brengt de Genie op, wacht heel even en u ziet gelijk de fijne lijntjes, rimpels, wallen en de opgeblazen ogen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Diepe rimpels op uw voorhoofd hebben niet langer alleen injecties nodig om ze te verhelpen. Zelfs dit probleem is met Genie Instant Line Smoother in slechts enkele minuten verdwenen. Rosacea of die lelijke acne littekens verdwijnen, dankzij Genie Instant Line Smoother in een oogwenk. Ook dit duurt geen twee weken, twee dagen of zelfs twee uur meer. Met Genie Instant Line Smoother ziet u binnen 2 minuten al resultaat!

Het mooie van Genie Instant Line Smoother is dat het goed als basis te gebruiken is met alle huidverzorgings- of make-up producten die u nu gebruikt. U hoeft dus verder helemaal niets te veranderen. Genie Instant Line Smoother is een transparant cosmetisch product. Doordat dit geen siliconen bevat, voelt uw huid nooit vettig aan en blijft make-up keurig op zijn plaats. U hoeft niet langer onnodige, badkamervullende producten aan te schaffen of injecties of operaties meer te overwegen, U hebt maar een product nodig, dat ervoor zorgt dat u er dagelijks stralend, zonder rimpels, lijntjes en oneffenheden en jaren jonger uitziet: namelijk de Genie Instant Line Smoother!

Pakket bevat:
-Genie Instant Line Smoother (voor 60 dagen) (19ml)
-1xPure Moisture (15ml) (Genie PM is een rimpel reparatie nachtcreme en de perfecte aanvulling voor de Genie Instant Line Smoother)

Inhoud: Genie Instant line Smoother - Anti Rimpel Creme + Pure Moisture (15ml)

Merk Bekend van TV
Voorraad Op voorraad
Levertijd 2-5 werkdagen
Verzendkosten € 4,95 (gratis vanaf € 50,00)
Brievenbuspost Nee
Gebruiksaanwijziging Ja
Retour informatie Klik hier voor meer informatie
Mag het Retour? Ja indien ongeopend