Finish Vaatwas Machinereiniger - 3 stuks

Van € 5,81

Special Price € 4,50

23% korting

  • Koop 3 voor € 4,33 per stuk. en bespaar 4%
OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?
De vaatwas machinereiniger van Finish zorgt dat uw machine wordt gereinigd terwijl uw vaatwasser aan het draaien is.
  Als u dit product koopt dan krijgt u 4 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Finish Vaatwas Machinereiniger - 3 stuks

De vaatwas machinereiniger van Finish zorgt dat uw machine wordt gereinigd terwijl uw vaatwasser aan het draaien is. De machinereiniger zorgt dat het vet loslaat en afgevoerd wordt uit de vaatwasmachine. Ook bij lage temperaturen werkt de machinereiniger. 1x pil per maand en uw machine blijft in een goede conditie!

Inhoud: Finish Vaatwas Machinereiniger - 3 stuks

Artikelnummer 3059946163611
Merk Finish
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €60)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info

Finish Vaatwas Machinereiniger - 3 stuks

  12 item(s)

krachtige onderhoud voor vaat en machine

"Dit in nu eens een voorbeeld van innovatief denken.
een vaat reinigen terwijl de vaatwasser ook een kleine beurt krijgt.
de vaat lekker schoon en de machine ook.
Het product is niet aggressief, want als je de vaat doet en ook de machine reinigd, verwacht je wel een grotere schoonmaak kracht.
Het is het idee dat in de vaatwasser veel resten blijven zitten en daarom is het goed om de machine eens in de zoveel tijd een beurt te geven.
Als je dat normaal doet dan zit er geen vaat in de machine.
deze blokjes doen het allebei.
besparend in de kosten want voor de prijs hoef je zon onderhoudsbeurt niet te laten schieten.
De vaat kwam een beetje vochtiger uit de machine maar was wel schoon.
Een prima idee van finish
"

Beoordeling door Gerard / (Geplaatst op 10-07-2019)

Heek goed

"Ik heb de Finish Machinereiniger nu een paar maanden in huis en dus ook al het pakje opgemaakt. Ik ben erg tevreden over het product. Ik heb zelf niet super veel kennis van vaatwassers, maar het is duidelijk dat als ik dit blokje heb gebruikt dat mijn vaatwasser wel degelijk schoner is dan na de normale draaibeurten. De binnenkant glimt helemaal van top tot teen. Daarnaast heb je er geen last van bij je vaat. De eerste keer dat ik het product gebruikte en de verpakking opende kwam er een heftige schoonmaaklucht vrij, ik was bang dat dit misschien een iets te agressief middel was, maar de glazen zijn niet aangetast door het extra schoonmaakmiddel en er zit bijvoorbeeld ook geen rare smaak of geur aan de vaat. Ik koop voortaal het liefst een grotere verpakking, want testen is niet meer nodig, dit product doet zijn werk en ik ben er tevreden mee!"

Beoordeling door Tester / (Geplaatst op 08-07-2019)

Zeer tevreden

"Het maakt de wasmachine erg mooi schoon. De glazen blinken weer en het filter is zelfs helemaal schoon naar gebruik"

Beoordeling door Herma / (Geplaatst op 07-07-2019)

Goed voor je vaatwasser zorgen

"Ik mocht het product uit testen en vind het wel een fijn product. Ik heb vaak last van veel vet testen in mijn vaatwasser maar kon echt een verschil merken nadat ik de finish vaatwas machinereiniger had gebruikt. Ik zou het niet altijd kopen maar als ik iets moest aanraden dan zou het zéker deze vaatwasreiniger zijn geweest. "

Beoordeling door Stefanie 5 / (Geplaatst op 01-07-2019)

Heel fijn product

"Wat een super product. Vaatwasser wordt schoon en hoeft niet leeg te draaien. Wel zo fijn met een altijd volle vaatwasser. Ook is de vaatwasser weer schoon en ruikt fris"

Beoordeling door Astrid h / (Geplaatst op 28-06-2019)

Verassend!

"Dit product mocht ik testen. Tof, dacht ik maar er echt in geloven deed ik niet. Ik had in het verleden namelijk al best wel eens wat machine reinigers gebruikt en ze gaven nooit echt het resultaat waar ik op hoopte. Namelijk dat je machine schoon is er dat je er zelf niets aan hoeft te doen ;-)
Maar gelijk moest ik altijd nog zelf het filter e.d. Schoonmaken.
Mijn eerste indruk van het product als ik de gebruiksaanwijzing lees is: Fijn, het blokje kan tegelijk met de vaat in de machine. Dat vind ik echt handig want hij staat bij ons al twee keer per dag aan en nog een keer draaien zonder iets er in is alleen maar tijd verspilling.
De verpakking is makkelijk, de andere twee blokjes blijven beschermd terwijl de eerste eruit is.
Maar ik was echt verbaasd toen het programma was afgelopen. De machine was super schoon! Ook de filters en het bestekbakje enzo. Echt heel fijn. De vaat zelf was ook prima schoon en mijn servies (40 jaar oud Boeren Bont servies) was onbeschadigd. De machine is zeker twee weken echt nog lekker schoon geweest. Ik heb de reiniger nu twee keer gebruikt en zet de machine dan op een automatisch programma met een temperatuur tussen de 55 en 65 graden.
Ik raad dit product zeker aan en zal het ook zeker nog een keer kopen. "

Beoordeling door Cindy_Grace / (Geplaatst op 25-06-2019)

Een schone en frisse vaatwasser

"Een super gebruiksvriendelijke product. Het voordeel van dit product is dat je je vaatwasser kunt reinigen terwijl de vaat wordt gereinigd. Je stopt al je vieze vaat in de machine en gebruikt je gebruikelijke vaatwasproduct. De Finish vaatwas machine reiniger leg je onderin je vaatwasser. Na afloop ruikt je vaatwasser heerlijk fris en glimt van binnen. Ideaal product en zal het ook zeker aanraden om te gebruiken. "

Beoordeling door therenzz / (Geplaatst op 25-06-2019)

Fris en handig

"De machine is na gebruik van dit product fris en blinkt je tegemoet. Ik vind het een plus dat de reiniger met de rest van de vaat in de machine kan, ookal was ik eerst wat sceptisch. Het werkt en het ruikt lekker. Ik kan niet volledig zeggen dat mijn vaat na gebruik van de reiniger ook de wasbeurten erna, echt schoner is maar reinigen van de vaatwasser is sowieso goed voor de levensduur ervan. "

Beoordeling door Roos1127 / (Geplaatst op 24-06-2019)

Goede reiniging voor je vaatwasser

"De machine reiniger ziet eruit als een gewone vaatwas tablet,
In eerste instantie vond ik het vreemd dat het tablet gewoon gebruikt kan worden met een volle vaat.
Je ziet in eerste instantie niet echt veel verandering maar het is een prettig idee dat de vaatwasser zelf ook goed gereinigd worden en alle vet en vuil resten die je niet ziet verwijderd worden.
De machine ruikt wel een stuk frisser na gebruik van deze reiniger. "

Beoordeling door Nykol / (Geplaatst op 22-06-2019)

Top product

"Inmiddels het tweede tablet gebruikt en opvallend is dat tussen het gebruik van het eerste en dit tweede tablet niet een keer een nare geur uit de vaatwasser is gekomen en wij zetten hem toch echt pas aan wanneer deze vol is.

Meer dan prima product voor een schone en frisse vaatwasser!"

Beoordeling door Marie / (Geplaatst op 21-06-2019)

Prima product

"Ik heb de Finish Machinereiniger tabletten nu iets meer dan een maand in huis en de tabletten nu 2 keer gebruikt. Het verschil tussen voor en na gebruik is absoluut te merken, zowel qua geur en reiniging. Hiermee ben ik tevreden over het product en zou ik het zeker aanraden.
De eerste keer dat ik de Machinereiniger heb gebruikt is geweest kort nadat ik de vaatwasser uberhaupt in gebruik heb genomen (nieuwbouw). De vaatwasser bleek na de eerste 2 a 3 wasbeurten nog wat vies aan de binnenkant. De vaat rook hierbij vaak muf en de vaat was ook niet goed gereinigd. Om die reden kwam de Finish Machinereiniger goed van pas. Na gebruik van 1 tablet merkte ik direct verschil. De vaat rook frisser en het was direct schoner.
De tweede keer dat ik een tablet heb gebruikt (een maand later) merkte ik niet direct verschil tussen voor en na. Maar dit kan ook liggen aan het feit dat ik de vaatwasser niet bijzonder vaak gebruik en dat ik mijn vaat keurig afspoel voordat ik de vaat in de vaatwasser zet. Vanuit dat perspectief zou ik de tabletten niet perse 1 keer per maand gebruiken, maar minder vaak.
Voor de rest is het product wel erg makkelijk in gebruik. Je hoeft de vaatwasser niet apart te laten draaien, maar het tablet kan ‘gewoon’ meedraaien gedurende de reguliere vaatwasbeurt. Dit is erg prettig als je niet heel erg vaak thuis bent, maar het scheelt ook nog eens water.
Al met al erg tevreden over het product en ik zou het zeker aanraden.
"

Beoordeling door deTester / (Geplaatst op 18-06-2019)

Waar voor je geld

"Werkt goed, ruikt lekker fris"

Beoordeling door Sascha Harper / (Geplaatst op 09-06-2019)