Femidom Vrouwencondoom - 3 stuks

Van € 7,94

Special Price € 7,56

5% korting

OF
  • Voordeligste van NL en BE
  • Ruim 500.000 tevreden klanten
  • Gratis bezorging vanaf €60,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Grotere aantallen nodig?

Femidom Vrouwencondoom is voorbehandeld met glijmiddel. Het is een nieuw alternatief voorbehoedsmiddel in anticonceptie. Het is gemaakt van heel dun polyurethaan. Het condoom wordt in de vagina geplaatst en heeft een opening waar de penis in kan.

  Als u dit product koopt dan krijgt u 7 Spaarpunten
  Als u een review plaatst over dit product dan krijgt u 5 Spaarpunten

Femidom Vrouwencondoom - 3 stuks 

Femidom Vrouwencondoom is voorbehandeld met glijmiddel. Het is een nieuw alternatief voorbehoedsmiddel in anticonceptie. Het is gemaakt van heel dun polyurethaan. Het condoom wordt in de vagina geplaatst en heeft een opening waar de penis in kan. Het vrouwen condoom bestaat uit kunsstof, voorzien van twee ringen van rubber. De kleine ring wordt diep in de schede voor de baarmoedermond ingebracht en de grootste ring komt aan de buitenkant te liggen. Het condoom beschermt tegen soa's en een ongewenste zwangerschap. 

Het inbrengen van het vrouwencondoom: 
Haal het vrouwencondoom voorzichtig uit de verpakking, zodat het niet met scherpe nagels beschadigd kan worden. Zoek een makkelijke positie (denk aan liggen, zitten, hurken of met een been op bed gaan staan) Knijp de ring aan de dichte kant van het vrouwencondoom met een duim en wijsvinger samen. Open met uw andere hand de binnenste schaamlippen en dan kan de ring van het vrouwencondoom uw vagina ingedrukt worden, duw het wel helemaal naar achteren. De ring aan de open kant van het vrouwencondoom schuift u over de buitenste schaamlippen, nu bent u klaar voor veilige seks. Kijk wel uit, het kan zijn dat de penis buiten het condoom om de vagina in gaat, hierbij moet even geholpen worden. Om het condoom eruit te halen moet er met de vingers de buitenste ring van het vrouwencondoom vast worden gehouden en het voorzichtig uit de vagina worden getrokken. Spoel een condoom nooit door het toilet. 

Inhoud: Femidom Vrouwencondoom - 3 stuks 

Artikelnummer 5022213020021
Merk Femidom
Verzendkosten € 5,95 (gratis vanaf €60)
Brievenbuspost Nee
Mag het Retour? Ja, indien ongeopend Info