Mijn account - FAQ

Terug naar Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens bekijken?
Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord en ga naar 'Persoonlijke instellingen'.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Klik op 'Login' en vervolgens op "Wachtwoord vergeten?" om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig bij jullie?
Voordeeldrogisterij gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om het winkelen op onze website zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren. Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.

Als u bij Voordeeldrogisterij een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat u uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren. Als u reageert op een actie of prijsvraag vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten. Lees voor meer informatie onze Privacy Policy.

Kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen in Mijn account?
Ja, door in te loggen op uw account kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen.

Terug naar Veelgestelde vragen